SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Autósok figyelem! Ezek az okos eszközök nektek készültek

2017. augusztus 18. 09:03 - Smartify

driver-1149997_860.jpg

Nem kell ahhoz önjáró autó, hogy az okoseszközök áldásos működését élvezni tudjuk az autóvezetés során. Ezek az eszközök az autótulajdonosok életét teszik könnyebbé. Odafigyelnek az autóra vagy a vezetőre.

Steer - elalvásgátló 1

steer_elalvásgátló

Kétpercenként méri a pulzusszámot és a bőr vezetőképességét. Ezekből tud következtetni arra, hogy mikor tartasz az elalvás felé. Ha az értékeid romlanak, akkor egy kis áramütéssel gondoskodik, hogy éber maradj.

Bővebb infó >>

 

Stopsleep - elalvásgátló 2

stopsleep_elalvásgátló

Az előző eszköz elvén működik ez is. Ez csupán fény és hangjelzésekkel figyelmezteti a sofőrt a megállásra és pihenésre. A drasztikusabb áramütés ebbe az eszközbe nem került bele.

Bővebb infó >>

 

Mesterséges intelligenciával ötvözött GPS

Chris_GPS_mesterséges_intelligencia

Felismeri a beszédet, a gesztusokat és mindeközben még az útvonalat is mutatja. Proaktív, kényelmes és szórakoztató. Figyeli a közlekedési infókat és zenét is tud streamelni. Érdemes részletesebben is megismerni.

Bővebb infó >>

 

Vezetési stílus ellenőrző okoseszköz

vezetési_stílus_ellenerörző_eszköz

Az Akolyt nyomon követi az autód működését. A segítségével a telefonodon keresztül tudod nyomonkövetni, hogy mi történik a motorháztető alatt. A mérés alapján pedig tanácsokkal lát el, hogy az autó szempontjából hogyan módosítsd a vezetési stílusodat, hogyan fékezz, gyorsíts, milyen sebességbe rakd az autót.

Bővebb infó >>

 

Átlátszó GPS kijelző a telefonodból

vezetési_stílus_ellenerörző_eszköz

Nem kell levenned a szemedet az útról, mégis pontosan látod milyen irányba kell haladnod, milyen sebességgel mész és minden más egyéb infót is. Csak bele kell helyezned a telefonod és megjeleníti a saját kijelzőjén. Többféle kijelzés és többféle applikáció is használható hozzá.

Bővebb infó >>

 

Argus az okos visszapillantó tükör

okos_visszapillantó_tükör

Segítségével pontosan láthatod, hogy mi történik az autó mögött. Nincs többé holtsáv vagy rossz tolatás. Akár 4 sávot is képes belátni és még éjszaka is tökéletesen működik.

Bővebb infó >>

 

Digitális guminyomásmérés hagyományos autókon

guminyomásmérő

10 perc alatt felszerüljük a 4 szelepsapkát. Bekapcsoljuk a központi egységet és bluetooth-on keresztül máris rendelkezésünkre állnak azok az adatok, amiket már a legújabb autók alapfelszereltségként tudnak. Ha az autót eladjuk, akkor pedig egy másikra kényelmesen áttelepíthetjük.

Bővebb infó >>

Szólj hozzá!
Címkék: autó

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr5612740068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása