SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Okosóra, ami kiváló megoldás az alsósoknak mobil helyett

2017. szeptember 11. 12:00 - Smartify

tinitell_kidskv_trio1_s.jpg

Sok szülő nem tudja, hogyan oldja meg azt a helyzetet, amikor már iskolába jár a gyermeke, de még nem akar neki mobilt adni. Hiszen jó lenne, ha már elérhető lenne és ő is tudna üzenni, de még egy mobiltelefon felesleges és veszélyes is lehet. Ilyenkor egy gyerekeknek szánt okosóra áthidalhatja ezt a szituációt.

Ha te is ilyen kihívásokkal küzdesz, akkor ez a svéd gyerek okosóra, a Tinitell neked is teszeni fog. Nézd meg mit tud:

A Tinitell lényegében egy viselhető mobiltelefon gyerekeknek. Nagyon egyszerű, szórakoztató és ellenálló, állja a gyűrődéseket a kinti játékok során is. A működését a szülők irányítják a Tinitell admin alkalmazásból.

A micro SIM kártyás órákkal a gyerekek egyszerűen és biztonságos módon tudnak telefonhívásokat kezdeményezni és fogadni. Maximum 12 név szerepelhet az órában.

img_tinitell_app_s.jpg

Beépített GPS található benne, így mindig láthatod, hogy merre a gyerek a Tinitell alkalmazásban található térkép segítségével.

Az órához tartozó app-ot telepíteni kell az iOS vagy Android telefonra. Bluetooth kapcsolaton keresztül lehet összekapcsolódik a telefon és az óra, hogy el lehessen végezni a beállításokat. De az alkalmazáson keresztül is fel lehet hívni a gyermeket.

Az óra töltése egy mágneses töltőkábellel történik. 2 óra alatt teljesen feltöltődik, amivel 1 napig használható, ha be van kapcsolva a nyomkövetés és 3 napig, ha csak a telefon funkció éles.

A Tinitell tartós anyagokból készült, ellenáll a víznek és a piszoknak. Aqua, koral, indigó és szürke színben árulják 126 Euroért.

tinitell_perspective_white_s.jpg

Ha még több infóra van szükséged, akkor látogass el erre az oldalra: tinitell.com

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: gyerek okosóra

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr712821284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása