SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Finomabb lesz a bor, ha ezt használod

2017. szeptember 07. 16:15 - Smartify

kelvin_k2_01_s.jpg

Évente világszerte több mint 33 milliárd üveg bort fogyasztanak el - és a 75 százalékukat rossz hőmérsékleten. A fehérbort gyakran túlságosan lehűtik, ami azért baj, mert ilyenkor az igazi karaktere és zamata rejtve marad. A vörösbor viszont általában túl melegen kerül a pohárba. A nem megfelelő hőmérsékletű vörösborban felborul az összetevők egyensúlya és nem érvényesül a bor igazi íze, mivel az alkohol és a tannin hatása felerősödik, és elnyomja a bor gyümölcsízeit.

Ha te is szereted a bort és szeretnéd megfelelő hőmérsékleten fogyasztani, hogy a lehető legkellemesebb ízeket érezd, akkor szükséged van egy borhőmérőre. A Kelvin K2 okos bormonitor segít megoldani a kihívásaidat és használatával elérheted a maximális ízvilágot a választott bornál.
Nézd meg hogy működik:

A Kelvin K2 Smart borhőmérőt úgy tervezték meg, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a megfelelő hőmérsékleten szervírozni a bort.

Maga az eszköz egy egyszerű fehér pánt, amit az üvegre kell erősíteni. Az ingyenes hozzá kapcsolódó applikációban egyszerű lépések segítségével kiválaszthatjuk az adott bort és máris jelzi, hogy jelenleg milyen hőmérsékletű a palack. Illetve az aktuális szintet összehasonlítja az ideális hőfokkal, ebből máris tudjuk, hogy épp hűteni kell vagy hagyni, hogy melegedjen.

kelvin_k2_1_s.jpg

Ezután azt is meghatározza, hogy mennyi idő, míg eléri az ideális állapotot. Ezután nem kell folyamatosan ellenőrizni, mert Bluetoothon keresztül jelzi, ha elérte a borunk a megfelelő hőmérséklet. Lényegében kapunk egy üzenetet.

Ha pedig megkóstoljuk és úgy érezzük, hogy nekünk ezen a hőmérsékleten nem annyira ízlik a bor, akkor külön saját hőmérsékletet is be tudunk állítani.

1200x1000_445121_kelvink2a_s.jpg

Az appban 8 egyszerű borstílus (teljes testű vörösbor, könnyű fehérbor stb.) és több mint 200 borfajta (például Chardonnay vagy Pinot Noir) közül választhatunk.

A kiválasztott borhoz további információkat is kapunk az alkalmazáson keresztül. Például Sommelier szintű részletességgel, hogy milyen ízeket érdmees keresni vagy hogy milyen ételhez ajánlják. Sőt ha egy bor ízlett, akkor kereshetünk a hozzá hasonlók között is. Ha pedig nem tudnánk, akkor megmutatja azt is, hogy milyen pohárból érdemes fogyasztani az italt.

kelvin_k2_s.jpg

Az eszközt USB kábelen keresztül tudjuk tölteni, cseppálló és a hatótávolsága 10 méter, ha hűtőben van éppen, akkor 3-5 méter. De ha hatótávolságon kívülre megyünk, vagyis megszakad a kapcsolat, akkor arról értesítést kapunk.

Ha további információra van szükséged erről az eszközről, akkor látogass el ide: mykelvin.co.uk

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr5612808792

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lüktet, hasogat, betompul 2017.09.12. 16:07:09

Mit üzen a web? Heti alkoholos hírek, költemények: Nagy mennyiségű alkoholos ital fogyasztásának másnap jelentkező utóhatása a macskajaj. Jaj! Hiába hétfő, nem csak jajveszékelés van a Heti sajtóban. Hétszentség'17/36 2017. 09. 04. Az eső sem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása