SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Boldogabb és biztonságosabb életük lehet a kutyáinknak, ha ezt az okos nyakörvet viselik

2017. szeptember 17. 19:39 - Smartify

kyon01.jpg

Egy kutyát számos veszély fenyegeti. Van, amit meg tudunk előzni, de számos olyan helyzet alakul ki, amikor jól jön egy olyan rendszer, ami odafigyel a kutyánkra és jelez, ha valami gond van vele.

A Kyon nyakörv a nap 24 órájában a kutyánkra tud figyelni és számos olyan funkcióval rendelkezik, amivel sokkal boldogabb és biztonságosabb életet élhetnek a kedvenceink.

Természetesen az eszközhöz van egy ingyenes Bluetooth rendszeren keresztül kommunikáló applikáció. Az alkalmazás üzeneteket tud nekünk küldeni. De megnézhetjük benne a kutyánk állapotát. Vezethetünk benne naptárat is.

Az alap funkció a beépített GPS nyomkövető, aminek segítségével mindig tudhatjuk, hogy éppen merre járnak. Egy extra dolog is van benne, mégpedig, hogy a rendszer képes a kutya magasságát is jelezni, így még könnyebben a nyomukra tudunk bukkanni.

A nyakörv egy kis LED panellel is rendelkezik, amelyen helyzethez illő feliratot jeleníthetünk meg. Ha vendég érkeznek, akkor a kutya így üdvözölheti őket, de ha elveszik, akkor kiírhatja, hogy elveszett és segítséget kérhet az arra járóktól.

kyon02.jpg

A 9 tengelyes mérőrendszer segítségével folyamatosan informálódhatsz arról, hogy mit is csinál éppen a kutyád. Ha túl alacsony az aktivitása, máris értesítést kapunk a telefonunkra.

A hőfigyelő szenzor érzékeli a környezeti hőmérsékletet és üzenetet küld a telefonunkra, ha veszélyessé vált a levegő a kutyánk számára. Így elkerülhetjük, hogy megfázzanak vagy hőgutát kapjanak.

A beépített vízérzékelő segítségével azonnal értesülhetünk, ha a kutyánk vízbe került.

Senki sem szereti, ha összeverekszik a kutyája, éppen ezért egy speciális technológiát is tartalmaz, ami képes lenyugtatni a kutyákat. Csak meg kell nyomni a nyugszik gombot az alkalmazásban, ami egy magas frekvenciájú hangot aktivál. Ha egy másik kutyán is Kyon nyakörv van, akkor mindkettőben automatikusan is aktiválódhat ez a funkció.

kyon03.jpg

A rendszer több mint 120 országban működik. Egy töltéssel 30 napig funkcionál. A töltéshez pedig egy Kyon töltőt tudunk használni.

7 színben kapható:
- marsi vörös
- égei kék
- hattyú fehér
- éjsötét
- földbarna
- szürke
- rózsaszín

kyon04.jpg

Három méretből lehet választani, a kicsiknek 25-34cm, a közepeseknek 34-42cm és a nagytestűeknek 42-50cm átmérővel.

Ha te is szeretnél egy ilyet a kutyádnak, akkor látogass el erre az oldalra: www.kyontracker.com

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: állat

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr5912871874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása