SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

A Panasonic így vigyázna az otthonunkra

2017. szeptember 13. 20:04 - Smartify

panasonic-kx-hn6010fxw-hub-inteligent.jpg

Ahhoz, hogy biztonságban legyen az otthonod, egy alapvető eszközkészletre van szükséged, amit a témában nem járatos, nehezen tud összeállítani. Ezért a gyártók elkezdtek kialakítani saját összeállításokat.

A Panasonic is elkezdte kifejleszteni a saját megoldásait az okosotthonok világában. Összeállított egy egyszerű, otthoni környezeti megfigyelőkészletet. Nézd meg mit tud:

Ez egy előre konfigurált rendszer, amely egy központi HUB-ból, két kültéri kamerából és egy 4GB-os microSDH kártyát tartalmaz.

A kamerák beépített mozgás, a hőmérséklet és az infravörös érzékeléssel bírnak. Tehát ha valami mozgást hőmérséklet változás vagy infravörös fént érzékel, akkor máris értesítenek minket telefonon vagy a tabletünkön (iOS vagy Androidos eszközökön) keresztül. De akár vonalas telefonra is tud figyelmeztetni minket a rendszer.

Az értesítést és az élő képet bárhonnan és bármikor meg tudod nézni és akár elindíthatod a felvételt is, ami a microSDHC kártyára rögzít a rendszer.

panasonic-kx-hn6002fxw-santinela.jpg

A rendszer teljesen vezetékmentes, így egyrészt a telepítés egyszerű, másrészt pedig nem lesznek megsérült vagy összegabalyodó kábelek.

A kamerák a központi egységtől akár 300 méterre is telepíthetőek és kitűnően működnek. Előtte egy egyszerű push párosítással össze kell kapcsolni a kamarákat és a hubot.

panasonic-kx-hn6002fxw-functionare.jpg

A Wi-Fi-nél biztonságosabb kommunikációs csatornát használnak a készülékek. DECT Ultra Low Energy (ULE) vezeték nélküli szabvány használatával kommunikálnak egymással. Egyrészt ezt nehezbb feltörni, másrészt a hagyományos wi-fi-s eszközök ezt a technológiát nem látják.

A rendszerhez maximum 8 okostelefon vagy táblagép csatlakoztatható, így akár a család összes tagja meg tudja nézni, mi zajlik otthon, illetve értesítést kap valamilyen probléma esetén.

kx-hn6002fx-product_imageglobal-1_hu_hu.png

Számos más megoldással ellentétben, itt semmilyen havidíj, így a beszerzés és telepítés után nincsenek plusz költségek. Ha úgy érzed, hogy nagyobb biztonságot szeretnél, akkor a Panasonic további kiegészítőkkel is bővíteni tudja a rendszert.

VÁSÁROLD MEG A SMARTIFY WEBSHOPBAN! 

IRÁNY A WEBSHOP » 

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

képek forrása: mediagalaxy.ro

Szólj hozzá!
Címkék: okos otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr7512825538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása