SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Okospénztárca extra biometrikus védelemmel

2017. szeptember 08. 10:30 - Smartify

wallet.png

Ma már rengeteg féle okos pénztárcával találkozhatunk. Mindegyik Bluetooth kapcsolattal társítható a telefonunkhoz és ha véletlenül otthagyjuk valahol, akkor jelez nekünk és esetleg GPS adatokat is küld.

Addig pedig védtelenül áll a tolvajok előtt, akiknek könnyű dolga van, mert csak kiveszik belőle a pénzt majd eldobják. Erre az esetre jön jól a Cashew, ami két védelmi szinttel is rendelkezik, hogy megakadályozza, hogy kivegyék a pénzt a tárcánkból.
Nézd meg hogyan működik:

Az okos pénztárcákkal ellentétben, amelyek csak emlékeztetőket és helyadatokat küldenek neked, a Cashew további óvintézkedéseket tesz.

Egyrészt a pénztárca nem a hagyományos bőr kivitelezéssel készült, hanem kemény burkolatot kapott. Egy speciálisan tervezett kicsit hajlékony polikarbonátból készült. A mérete így is teljesen átlagos: 11.2cm x 9.1cm x 2.8cm és csupán 135 gramm. Továbbá víz- és karcolásálló.

cashew-wallet.png

Másrészt pedig a beltartalmát egy biometrikus zárral óvja. Vagyis az egyetlen módja annak, hogy kinyíljon a pénztárca az ujjlenyomat-vizsgálat. Amennyiben más megpróbálja kinyitni és nincs hozzá jogosultsága, azonnal értesítést kapunk a telefonunkra.

Az ujjlenyomat-érzékelő 20 ujjlenyomatot tárol, így nemcsak a tulajdonos, hanem családja is hozzáférhet a Cashew-hoz. Ha az ujjlenyomat-érzékelő nem működik (nedves vagy izzadt vagy olajos kezek miatt), még mindig ki lehet nyitni a hozzá kapcsolódó applikáción keresztül 4 számjegyű pin kóddal.

split-2_s.jpg

Egy töltéssel akár 9 hónapig is tudjuk használni. Természetesen GPS és Bluetooth kapcsolat is van benne, a belső részében pedig 8 kártya fér el és természetesen a készpénzünk.

Ha te is szeretnél egy ilyet magadnak, akkor előrendelheted 149 dollárért az alábbi oldalon: gocashew.com

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: ruházat

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr2112811132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása