SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Jegyzetkészítés egy gombnyomással

2017. augusztus 25. 21:47 - Smartify

yuzz04_s.jpg

Szeretnél egy gondolatot rögzíteni? Előveszed a telefon, feloldod, megkeresed az alkalmazást, megvárod az elindulását és leírod a gondolatodat. Ez olyan sokáig tart, hogy tényleg csak a lényeges dolgok miatt megyünk végig ezen a folyamaton. Pedig ennél sokkal több dolgot feljegyeznénk, ha gyorsabban és egyszerűbben meg tudnánk oldani.

Ez a kis kütyü pont ezt tudja. Gyorsan, egyszerűen elvégzi a feladatát, mert mindig kéznél van. Csupán egy gombnyomás és máris rögzít. Nézd meg, hogy működik:

Csak elő kell vegyed a zsebedből, megnyomnod a gombot és már rögzít is.

Mentsd el a helyet
Mész az utcán és egy szuper helyet látsz, ahova később visszajönnél. Egyszerűen csak megnyomod a gombot és már rögzítheted is. De ugyanígy tehetsz a parkolás végén, hogy könnyen visszatalálj az autódhoz.

Mi ez a zene?
Az autóban ülsz és egy nagyon jó számot hallasz. Mit teszel? Megnyomod a gombot és ez a kis eszköz felismeri a zeneszámot, majd rögzíti a listádba, hogy máskor újra tudd hallgatni.

Mi van a rádióban?
Autómatikusan felismeri a rádióprogramot és 40 másodpercet rögzít is belőle, hogy később a megadott linken vissza tudd hallgatni.

Rögzítsd a gondolataidat
Valamin gondolkozokol és eszedbe jutott egy jó megoldás? Semmi gond, csak megnyomod a gombot és már mondhatod is a megoldásodat. Az elhangzottakat azonnal leírja, hogy bármikor vissza tudd olvasni.

yuzz02_s.png

A rögzített helyek, hangok, gondolatok a Yuzz app-ba kerülnek bele. Az alkalamzásban egy hírfolyamban pörgethetjük vissza a feljegyzéseinket és kereshetünk között a kategóriák vagy hashtagek alapján. Továbbá egy térképen is megnézhetjük a rögzített helyszíneket és ezeket meg is oszthatjuk barátainkkal, ismerőseinkkel.

Mindezt egy szuper okos mikrofon teszi lehetővé, ami felismeri a zeneszámokat, az emberi hangot és a rádióprogramot. És valóban csak egy gombnyomás az egész és minden funkciót elérsz. Hamarosan érkezik a két gombnyomás, amihez újabb funkciók fognak kapcsolódni.

yuzz01_s.jpg

Ha a kulcscsomódon tárolod az eszközt, akkor az app segítségével meg is keresheted, ha épp nem találod a kulcsaidat.

A benne találhatód elemmel akár 12 hónapig is működik. És mindössze 18g az egész.

További információt itt találsz: yuzz.it

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr6812778388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása