SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Az okos Rubik kocka új dimenzióba emeli a benne rejlő lehetőségeket

2017. szeptember 05. 16:58 - Smartify

futuro02_s.jpg

Szereted a térbeli agyi játékokat, a többszemélyes kihívásokat és az okos eszközöket? Szereted a klasszikus játékokat, mint a Tetris vagy a kígyó? Most mindezt egybegyúrták és felturbózták.

Ez a Rubik Futuro Cube, egy egyszerű, de lenyűgöző 21. század-i játék. Egy játék, amit te is imádni fogsz. Nézd meg mit tud:

A Rubik's Futuro Cube észleli a forgatást, érzékeli az érintést bármelyik oldalon és mindig tudja, hogy melyik oldal van levelé. Rezeg, hangot ad ki és dinamikusan változtathatja a LED színeit minden oldalon, hogy visszajelzést adjon.

Beépített rádió adó-vevővel rendelkezik, összeköthetsz két közelben lévő kockát és versenyezhetsz a barátaiddal.

futuro04_s.jpg

17 előre beprogramozott játékot tartalmaz. Ha már mindegyikre ráuntunk, akkor akár saját játékot is fejleszthetünk rá. Jelen pillanatban 9 külsős fejlesztő által létrehozott játék érhető el.

Ezek telepítése a kockához tartozó szoftver segítségével USB kábelen keresztül történik, ami Windows, MacOS és Linux rendszereken is fut.

futuro03_s.jpg

Az USB kábellel nem csak a frissítéseket és az új játékokat tudjuk rátölteni, de a működéséhez szükséges energiaforrást is így tudjuk biztosítani számára. 2,5 órás töltés után 8 órán át lehet aktívan használni.

A kocka mérete amúgy 52x52x52 mm és a súlya 125 g.

Ha kedvet kaptál hozzá, akkor látogass el erre az oldalra: www.futurocube.com

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Képek forrása: newatlas.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr3812805646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása