SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Az első mesterséges intelligenciával ellátott kulacs nőknek

2017. június 07. 20:41 - Smartify

spring_01.jpg

A Spring a következő termék a Bellabeat női egészségügyi berendezéseinek ökoszisztémáján belül, amelynek célja, hogy segítsen a nőknek az egészségükre vonatkozó adatokkal és iránymutatást adjon az egészséges életmódhoz kapcsolódó szokások kialakításához.

Nem egy standard, előre betáplált vízfogyasztási célt kell követnünk, hanem a saját életstílusunk alapján személyre szabott célokat tudunk meghatározni. Hiszen nem mindegy, hogy hol lakunk, milyen aktív életet élünk. Ezek különböző vízfogyasztási igényt szükséglettel bírnak.

A célok eléréséhez folyamatosan biztosítja a szükséges információkat a hidratációról. Rögzíti a napi folyadékbevitelt és gondoskodik arról, hogy a felhasználók a céljainak megfelelő mennyiségű vizet igyanak egész nap. Ennek eléréséhez folyamatosan figyelmeztetéseket küldd, így segíti a jó szokások kialakulását.

spring_02.jpg

A Leaf Nature és a Leaf Urban, a Bellabeat korábbi termékei, amik a nők egészségi állapotának alakulását képesek követni. Ezen termékek használóitól értékes visszajelzéseket kaptak és a felhasználók ivási szokásai alapján hatalmas adatbázis alakult ki, aminek segítségével képesek voltak olyan hatékony mesterséges intelligencia algoritmust felállítani, amely pontosan előre meg tudja határozni a felhasználó vízbevitelét az intelligens érzékelőkön keresztül.

Felejtsd el a nehéz vízcipekedést. A palack könnyű boroszilikát üvegből készült, amely biztosítja az íztisztaságot, és megkönnyíti a palack hordozhatóságát. Ezért könnyen bárhová magaddal viheted. A tisztítása pedig a mosogatógépben is könnyen megoldható.

spring_03.jpg

A gondosan kialakított csúszásgátló felület segít megelőzni az eltörését. Tölteni nem kell, mert a cserélhető eleme 6 hónapra elegendő energiát biztosít neki. A nők könnyen a saját ízlésünkre tudják alakítani, mert különböző színű gumi markolatot és fedelet választhatnak hozzá. Különböző kiegészítők széles választéka pedig hamarosan elérhető lesz.

További info és a képek forrása: https://webshop.bellabeat.com/

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr1712566337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása