SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

A személyre szabott, igazi pihenés itt kezdődik

2017. május 30. 17:43 - Smartify

360_bedroom_phone_1_s.png

Ha egészségesebben akarunk élni, akkor alapvetően 4 tényezőre kell koncentrálnunk. Elsőként figyelnünk kell arra, hogy mivel tápláljuk a szervezetünket. Másodsorban fontos, hogy rendszeresen mozogjunk. Harmadrészt érdemes odafigyelni arra, hogy milyen gondolataink vannak, hiszen hiába a táplálkozás vagy a mozgás, ha folyamatosan stresszeljük magunka. Végül pedig megfelelően pihenjünk.

A pihenés leggyakoribb helyszíne az ágyunk. Ezért nem mindegy, hogy az milyen minőségű. Ennek egy csúcskategóriás, intelligens verzióját ismerheted most meg.

Az igazi feltöltődés érdekében a Sleep Number 360 teljesen személyre szabott éjszakai alvást biztosít számunkra. Ez az intelligens ágy nemcsak az alakodhoz igazodik, de az életmódodhoz is.

Tökéletes párok számára is, mivel az ágy mindkét oldalán külön be lehet állítani a komfort szintet. Ha az egyikünknek ideálisabb a kemény felület, a másiknak pedig a puhábbra van szüksége a jó alváshoz, akkor ezt könnyedén be lehet állítani.

360_dual_adjustability_4_s.jpg

Ezenkívül az eszköz a Responsive Air technológiát alkalmazza, amely alvás közben aktívan működik. Érzékel minden mozgást az ágy és erre reagál. Megváltoztatja a keménységet, a kényelmet és a támasztást, hogy az alvás a lehető legpihentetőbb és a legtartósabb legyen. Amennyiben olvasunk, TV-t nézünk vagy netezünk benne, akkor a megfelelő fejtámasz előre beállítható. A Sleep Number 360 egy finoman felmelegítő modult is tartalmaz, amely egész éjszaka kellemes és kényelmes. Észleli és úgy változtatja meg az alvási pozíciónkat, hogy megszűnjön a horkolás.

iq_phones_group_9_s.png

A hozzá kapcsolódó alkalmazás segítségével egy egyszerű érintéssel beállítható a kívánt kényelem. Ebben az applikációban láthatjuk az alvásunk elemzését és azt is, hogyan alkalmazkodott hozzánk az ágy. Továbbá elalvás figyelmeztetéseket és ébresztéseket is beállíthatunk az alapján, hogy mi a legmegfelelőbb a számunkra, de az ágy maga is képes megtanulni szokásainkat.

Az ágyat össze lehet kapcsolni a fitness karkötőkkel vagy az okos termosztáttal is. Ez alapján úgy állítja be magát, hogy a lehető legjobbat tudjunk aludni.

További info és a képek forrása: https://www.sleepnumber.com/360

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr5512549871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása