SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Írj egyszerre papírra és digitálisan is!

2017. február 21. 19:52 - Smartify

moleskine-sws_meeting_s.png

Akik szeretnek papírra írni és nem akarnak bajlódni annak digitalizálásával ez egy remek eszköz.

A Moleskine hagyományosan szebbnél szebb jegyzetfüzeteket fejleszt ki és forgalmaz, de ez most teljesen más irány!
Itt egy egész szettet kapunk, aminek a segítségével azonnal a gépünkön lesz a beírt szöveg vagy elkészített rajz.

1. Egy Papír tablet

Ez egy jegyzetfüzet, de a lekerekített sarkaival úgy néz ki, mint egy tablet. Belül pedig pontozott lapokat találunk. Ez egy olyan technológia, ami segítik a toll helyzetét meghatározni.

moleskine-sws_01_s.png

2. Pen+

Vékony, alumínium toll kamerával, ami rögzíti az írást. Természetesen tinta is van benne, de szükséges tölteni is, ugyanis ez az eszköz továbbítja az adatokat. Egy töltéssel kb. 5 órát lehet használni éa kb. 1000 oldalt képes a memóriájában tárolni.

moleskine-creativity-sws_02_s.png

3. Ingyenes applikáció

Mind iOS-re mind Androidra elérhető. Látványos és könnyű használni. Letöltés után pár másodperc alatt könnyen szinkronizálható a tollal. Néhány oktató lépés után már használhatjuk is a rendszert.

Majdnem valós időben jeleníti meg, amit írunk vagy rajzolunk. Az app-on keresztül lehet a digitális színt és vastagságot állítani. A rendszer nem csak azt érzékeli, hogy mennyire erősen nyomjuk rá a tollat a papírra, de azt is, hogy melyik oldalra írunk, így képes újabb fájlokba menteni a különböző jegyzeteinket, amik természetesen később szerkeszthetőek és megoszthatóak is.

A képek forrása és további info: http://www.moleskine.com/

Neked is tetszik ez a megoldás? Nyomj egy lájkot!

Kattints a megosztás gombra, hogy mások is halljanak erről az eszköz szettről.

 

Kövess minket Facebook-on is:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr6512178102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása