SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Okos bébiőr egy kicsit másként

2017. augusztus 28. 19:59 - Smartify

2_app_allb_s.png

A szülők szeretik biztonságban tudni gyermeküket és ha ráadásul van hozzá még segítség is, akkor még nyugodtabbak tudnak lenni, ha alszik a gyermek. Erre valók a bébiőrök. Mióta elindult az eszközök okosítása, azóta ezen a területen is számos megoldás született. A legtöbbet a hagyományos verzióhoz hasonlóan a gyermek mellett kell elhelyezni. Azonban itt egy nem átlagos megoldás.

Az Allb egy virtuális babysitter, amit a gyermeked ruhájára kell erősíteni és segít szemmel tartani a kisbabádat bármerre is legyél. Ez a kis eszköz folyamatosan elemzést készít a gyermekedről és értesít, ha valamilyen gond adódna.

Ahogy felerősíted a gyermeked ruhájára vagy pelenkájára, az Allb azonnal munkába kezd és figyeli a babát. Méri a hőmérsékletét, a légzésének ritmusát és az alvási mintáját is. Amennyiben a mért értékeknél valamilyen problémát észlel az algoritmus, azonnal értesítést küld a szülőknek.

A felhelyezésével egyáltalán nem korlátozza a babák mozgását. De képes érzékelni, hogy milyen pozícióban fekszik a baba, ha túl sokáig fekszik hason, akkor ezt is jelzi a szülőknek.

allb_app_hand_eng-02_copy_s.png

Az appban a folyamatos mérést nyomon követheted, de megtalálhatod benne az elmúlt 24 óra, az elmúlt hét és hónap adatait is.

Az Amazon Echo-val is összekapcsolható, így az bármikor elmondja neked a jelenlegi adatokat. Ha szeretnéd, lehetővé teheted a családodnak vagy a barátaidnak, hogy bármikor ránézhessenek gyermeked adataira.

4_allb_front_side_s.jpg

Polikarbonát műanyagból készül, amelyet orvosi berendezésekben használnak, és tartós szerkezete ellenáll a gyakori ütődéseknek. Nem mérgező, orvosi minőségű szilikont használtak fel, hogy óvják a csecsemők érzékeny bőrét.

A belső szerkezet úgy van kialakítva, hogy még akkor is tovább működik az eszköz, ha a pelenka megtelik vizelettel vagy vagy ha a baba vízbe merül.

Ha további információra van szükséged látogasd meg ezt az oldalt: myallb.com

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Képek forrása: myallb.com

Szólj hozzá!
Címkék: gyerek egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr3612786354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása