SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Focidrukkerek figyelem! Azonnal értesülhetsz kedvenc focicsapatod híreiről ezen az okoskarpánton keresztül

2017. augusztus 10. 17:50 - Smartify

football-1908717_860.jpg

Egy focicsapatnak való szurkolás szinte egy életforma. Nem ritka, hogy egy egész család annak szenteli az életét, hogy egy-egy klub minden megmozdulását nyomon követi.

Ezen felbuzdulva készítettél el az első, csak futballrajongóknak szánt okoskarpántot, hogy kielégítsék a kedvenc kluboddal kapcsolatos információéhségedet. Egy igazi futballszurkolónak nincs szüksége pulzusmérésre vagy érintéses fizetésre, ezért ezeket a hagyományos funkciókat teljesen száműzték ebből az eszközből. Csak a legfrissebb híreket jeleníti meg azonnal.

fantom_03.png

Milyen információk jelennek meg a csuklódon?

A Fantom számos foci klub partnere a világ minden tájáról, hogy információt szolgáltasson neked közvetlenül a forrásból, magától a klubtól.

A csuklódon megjelennek az élő mérkőzésre vonatkozó adatokat, az aznapi fontos múltbéli események, visszatekintések és eljuttathatod a klubhoz a véleményedet szavazások formájában például a meccs játékosáról vagy más, a klubot érintő témákban.

fantom_01.png

Ismerd fel a többi rajongót

A kiemelkedő funkció a Fan Finder, melynek segítségével megismerhetsz olyan embereket, akik szintén a te csapatodnak a szurkolói. Ha egy ilyen ember a közeledben van, akkor a Fantom figyelmeztet téged. Ekkor te és az új ismerősöd beszélgethettek, együtt nézhetitek a meccset és szurkolhattok.

Nyilvánvalóan ez akkor hasznos, ha nem vagy online a szurkolói fórumokon, egy sportbárban vagy magán a meccsen. Soha nem tudhatod, hogy mikor lesz olyan szituáció, amikor leugrasz tejért és belebotlasz egy másik szurkolóba, akivel azonnal megbeszélhetitek a legújabb átigazolási híreket.

Megvásárolhatod a klubod színeiben, akár egy egyszerű fekete színben is.

fantom_02.png

Választható csapatok

A legtöbb Angol csapat már a rendszerben van, továbbá Németországból, Spanyolországból, Franciaországból, Olaszországból és Portugáliából is vannak választható klubok. Van néhány csapat az amerikai, az olasz, az orosz, és görög bajnokságból is.

A pontos árát még nem lehet tudni, de előreláthatólag októberben fog megjelenni. Ha további információra van szükséged, akkor látogass el a  www.getfantom.com

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr1712733482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása