SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Mostantól bármikor meghallgathatod a magzatod szívverését otthon, kényelmesen, időpont egyeztetés nélkül

2017. július 20. 18:43 - Smartify

shell03_s.jpg

Hallani a kis csöppséged szívverését egy áldás, amit mostantól nem csak az orvosi vizsgálatok során tehetsz meg. Ezzel az eszközzel ez egy meghitt pillanat lesz kettőtök között, anélkül, hogy elhagynád az ágyad kényelmét.

Ebből a célból fejlesztette ki a Bellabeat csapata a Shell terméküket. Ez egy iPhone tartozék (Androidosoknak nem elérhető) és egy applikáció segít abban, hogy nem invazív módon, az anya hasára tapasztva hallható legyen a kisbaba szívverése.

A telefonra erősíthető kiegészítőt úgy tervezték meg, hogy a leghangosabb és legtisztább módon legyen hallható a baba szívverése. A rendszer rögzíti a méhen belüli hangokat, majd egy algoritmussal eltünteti a felvételről az összes zajt, és felerősíti a baba szívverését.

A felvételt megoszthatjuk a családunkkal és a barátainkkal. Az alkalmazás egyébként e nélkül is tud működni, természetesen alacsony hatékonysággal.

shell_50_2_s.png

Megnyugodhatnak azok, akik a biztonságosság miatt aggódnak, mert semmilyen hullám nem kerül az anya testébe az eszközön keresztül, hanem kizárólag a hang rögzítését végzi el.

Ahhoz, hogy a legtökéletesebb eredményhez jussanak a várandós anyukák, megtanítja őket az alkalmazás, hogy pontosan hogyan keressék és ismerjék fel a magzati szívpozíciókat.

shell_press_kit_2_s.jpg

Az eszköz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat, hanem mintegy összekötő lehetőség a két vizsgálati időpont között.

Ha további részleteket szeretnél erről az eszközről megtudni, akkor keresd fel ezt az oldalt: webshop.bellabeat.com

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr7712676713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása