SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

A laptopod és más értékeid lopás elleni biztonságát is szolgálja ez a kis zöld kütyü

2017. július 17. 20:32 - Smartify

guardpeanut-laptop-hd_1.jpg

A tegnapi egyszerű ivásfigyelő után itt egy másik hihetetlenül egyszerű okos eszköz, amely segít megvédeni a dolgainkat.

A GuardPeanut lehetővé teszi bárki számra, hogy nyomon tudjon követni minden tárgyat az otthonában vagy azon kívül, beleértve a pénztárcáját, bőröndjeit, ékszerdobozokat, laptopokat, babakocsit, széfet, süteményes dobozokat, szekrényeket és egyéb fontos tárgyat.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon követhessék a háziállatok és az emberek mozgását, amikor egy ajtóhoz vagy egy kisállatajtóhoz csatlakoztatják.

Az érzékelő a Bluetooth 4.0 segítségével okostelefonokra és táblagépekre kapcsolódik a kapcsolódó iOS vagy Android SensePeanut alkalmazással.

A felhasználók szabhatják meg, hogy az eszköz mikor tartsa szemmel a tárgyakat egyszerűen az eszköz ki- és bekapcsolásával. Ha nincs tovább rá szükségünk, akkor bármikor át lehet rakni egy másik eszközre és újraprogramozva máris egy új funkciót adhatunk neki. 

guardpeanut-cat-hd_s.jpg

Ha a nyomon követett tulajdonunkat megmozdítják, áthelyezik vagy kinyitják, a GuardPeanut hangos riasztással jelez és egy alkalmazásjelzést vagy hangjelzést küld közvetlenül egy 200 lábon belüli regisztrált eszközre.

Például, ha egy babakocsit megtolnak, miközben a család a játszótér oldalán van, azonnal értesítést kapnak a telefonjukra és a babakocsi is hangosan elkezd riasztani.

Ha a kívül esünk a hatótávolságon, akkor visszatérésünkről ellenőrizhetjük az alkalmazáson keresztül, hogy a nap folyamán történt-e riasztás. Ez az opció optimális azoknak a háztulajdonosoknak, akiknek fontos, hogy ellenőrizzék, hogy ki mikor lép be vagy hagyja el az otthonukat, amíg dolgoznak.

guardpeanut-locker-hd_2.jpg

Az alkalmazás segítségével lehet beállítani a speciális funkciókat.

Helymeghatározó hangos riasztások

Az alkalmazás segítségével bekapcsolható a hangos riasztás, aminek a segítségével könnyebb megtalálni az elveszett vagy elmozdított érzékelők helyét.

Hangjelzések testreszabása

különböző hang- és hangerő-opciók érhetőek el, így a felhasználók igényeiknek megfelelően testre szabhatják a működést.

Ha az üzlethelyiség bejárati ajtajának figyelése a cél, akkor beállítható egy egyszerű csengettyű hang.

Ha pedig lopás meggátolására használjuk, akkor be lehet úgy állítani, hogy hangos szirénaként azonnal jelezze a lopást. Ha nem szükséges a hangos jelzés, akkor könnyen lenémíthatunk minden hangjelzést.

guardpeanut-door-hd_s.jpg

IFTTT kompatibilitás

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabályokat hozzanak létre, amikor egy tárgyat elmozdítanak vagy kinyitnak.

Például, ha a bejárati ajtó kinyílik, az előszobai lámpák automatikusan bekapcsolódhatnak, az otthoni biztonsági kamera elindíthatja a felvételt, vagy egy szöveges üzenetet küldhet e-mailben vagy közösségi csatornákon keresztül.

Adat exportálás

Korlátlan adattárolást kínál a biztonságos felhőben, lehetővé téve az adatok exportálását Excel és CSV fájlokba bármikor. Ez a beállítás értékes azoknak az üzlettulajdonosoknak például, akik az ügyfelek áramlását szeretnék nyomon követni azáltal, hogy mérik mikor jön a legtöbb ügyfél az üzletbe.

Több értesítési eszköz

Több okostelefonnal és a tablettel lehet párosítani az eszközöket. Így riasztáskor mindig a legközelebbi eszközt értesíti, de a többi eszköz is kaphat értesítést vagy visszanézhetőek rajta a riasztások idővonala.

guardpeanut-jewelry-hd_s.jpg

Ha te is biztonságban szeretnéd tudni a holmijaidat és egy valóban egyszerű és praktikus eszközzel akarod mindezt megoldani, akkor ez az eszköz egy jó választás.

További infókat itt találsz róla: sen.se

FIGYELEM!!! A GYÁRTÓ VALÓSZÍNŰLEG MEGSZŰNT, EZÉRT NEM JAVASOLJUK ENNEK A TERMÉKNEK A MEGRENDELÉSÉT!

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr6812670301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéLóg 2017.07.18. 22:42:21

Á, értem. Szóval nem szabad leszedni és akkor nem is visznek el semmit...
Kérdés, hogy ezt a tolvaj is tudja-e?
De azért tetszik, csak nem tudom MITŐL lesz ez jobb, mint BÁRMELY más RFID chipet tartalmazó ugyanilyen pénzérme-szerű kütyü.
Mondjuk ennek mogyoró a neve, ez más.

KékFény6 2017.07.18. 23:45:57

@BéLóg: Hogy érted, hogy mitől lesz jobb? Ez nem egy szimpla RDIF chipet tartalmazó "passzív" kütyü. Ez egy aktív BT kapcsolatot fenntartó cucc, ami érzékeli a mozgást, és egyből jelet ad a telóra, illetve riasztó hangot tud kiadni. Az első mondataidat sem értem. Ahogy leszedik, riaszt.

invalid username 2017.07.19. 00:29:46

Érdekes ötlet.

Meddig bírja egy töltéssel?

invalid username 2017.07.19. 00:31:13

@BéLóg:

Szerintem az RFID csak nagyon korlátozottan alkalmas lopás elleni védelemre -- el kell vinni a lopandó tárgyat aza RFID vevő előt.

2017.07.19. 07:22:57

Ez a kütyü mondjuk egy szinttel értelmesebb, mint a múltkori ivásfigyelő. Annak semmi értelme nem volt, ennek van egy kis értelme és valós igényt is ki tud elégíteni.

Smartify 2017.07.19. 16:20:28

@karandash: Köszönjük a visszajelzésedet. Örülünk, hogy ez jobban tetszik.

Smartify 2017.07.19. 16:23:11

@invalid user name: Köszönjük a hozzászólásodat! CR2032 elemmel működik és minimum 3 hónapot bír ki vele.

eßemfaßom még áll 2017.07.20. 06:41:14

mozgásérzékelő+BT+app

ez akkor gyakorlatilag egy pántnélküli fitneszkarkötő valami ragaccsal a hátán 6€ helyett 30€-ért

OKOS

Smartify 2017.07.20. 14:30:22

@eßemfaßom még áll: Köszönjük a hozzászólásodat! Örülünk, hogy tetszik ez a megoldás!
Csak ragaszd magadra és mindent tudni fogsz. :)

emhetes 2017.09.05. 10:39:54

Rendeltem egyet a cikk hatására. A pénzt rögtön levonták, azóta semmi (majd 2 hónapja). Írtam nekik, az első levélre válaszoltak, hogy utánanéznek, a második megkeresésemre nem is válaszoltak. Buktam 10 ezer ft-ot. Bár nem tette padlóra az életemet, de azért ez nem kevés pénz. Valahogy megoszthatnád, hogy ne rendeljen senki tőlük. Már a facebook és twitter oldaluk sem üzemel. Érdekes, hogy rengeteg dolgot rendeltem már távolkeletről, gond nélkül. Ez meg profi usa cég...

Smartify 2017.09.05. 16:55:05

@emhetes: Nagyon sajnáljuk! Köszönjük, hogy ezt jelezted felénk. Természetesen a bejegyzés végén felhívjuk erre a figyelmet.

emhetes 2017.09.05. 17:09:17

@Smartify: még annyi, hogy azóta itthoni forgalmazó is van, beszéltem velük, pár nap alatt beszerzik.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása