SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Egy tökéletes okos játék, ha a te kutyád is imád labdázni

2017. június 23. 20:01 - Smartify

1-ilx-wfmrb981wgzg4bs9tg.jpeg

Van az úgy, amikor a kutyát otthon hagyjuk és mégis tudunk róla mindent, hiszen a Furbo segítségével egész nap kapcsolatban tudunk vele lenni. De amikor hazaérünk, akkor nem lehet mással jóvátenni a távollétünket, mint egy igazi nagy játékkal.

Ezzel azonban nem csak örömet szerzünk a kutyánknak, de mélyítjük a kapcsolatunkat, javítjuk a fizikumát, ápoljuk az egészségét és még fejleszteni is tudjuk őt. Ebben segít nekünk a Bringy a kutyáknak kifejlesztett okos labda.

A Bringy egy egyedülálló labda és alkalmazás fantasztikus együttműködése. Ennek segítségével sokkal többet tudhatunk meg a kutyánkról, mint eddig bármikor. Ugyanis ebbe az okos labdába egy olyan szenzort helyeztek el, ami képes adatokat gyűjteni a kedvencünkről. Ezen információk segítségével még jobban gondját tudjuk viselni és jobban láthatjuk az igényeit is.

Ez az interaktív és szuper tartós labda gondoskodik róla, hogy a kutyusunk jól szórakozzon. De azt is jelzi, amikor szüksége van valamire. Ugyanazt a mozgáskövető technológiát építették bele, mint amit a professzionális teniszezők használnak az edzéseik mérésénél.

Ez az ütés és vízálló labda biztonságos, orvosi minőségű, rugalmas gumiból készült. A sötétben is könnyen megtalálható, mert belső LED-es világítással is rendelkezik és ha nem találnánk, akkor sípolással jelzi, hogy hol van.

bringy01_x.jpg

A labda által mért adatokat a hozzá kapcsolódó mobilalkalmazással (iOS és Android) tudjuk megnézni. Az adatok valós időben történő szinkronizálásával lehetséges játék közben megfigyelni a kutya
- sebességét,
- ugrásmagasságát,
- távolságát
- és további jellemzőit

Láthatod a kutyád teljesítményének fejlődését, ha visszanézed, hogy az egyes eredményei hogyan alakultak a statisztikák alapján. Célokat tűzhetsz ki és megtervezheted a játékot egy naptár segítségével.

Új játék ötleteket is kaphatunk az appon keresztül, így biztosak lehetünk abba, hogy a kutyánk nem fog egyhamar ráunni a labdázásra.

0-lrovyn4dvc0uzaij-.png

Az alkalmazás jelzi, amikor a négylábú családtagunk új rekordot ér el és emlékeztet minket arra, hogy ezt egy jutifalattal díjazzuk.

Nem kell többé kitalálnod, hogy a kutyád rendben van-e, azonnal értesítést küld az alkalmazás, ha inni, enni vagy pihenni kell. Bringy gondoskodik arról, hogy tökéletesen megértsd a szőrös barátodnak minden igényét. Így a kutya még jobban szeretni fog téged! Ha te is ezt szeretnéd, akkor látogasd meg a készítők Kickstarter kampányát.

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Minden bemutatott termékről kérsz értesítést? Iratkozz fel a hírlevelünkre és hétfőnként minden fontos információt megkapsz tőlünk.
Csak kattints ide és add meg az adataidat! 
(nyugi vigyázunk rá, másnak nem adjuk oda)

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: állat

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr1712616745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása