SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Csuklón hordható segítség a jobb alak eléréséhez

2017. június 19. 18:12 - Smartify

healbe_gobe2_1_s.jpg

A testsúlyunk csökkentéséhez nem csak az nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű táplálékot juttassunk a szervezetünkbe és eleget mozogjunk, de az is lényeges, hogy a karbantartsuk a mentális és érzelmi állapotunkat is. Ha valamelyikre nem figyelünk oda, könnyen búcsút mondhatunk a karcsúbb alaknak.

A Healbe második generációs fitness trackere, a GoBe 2 kifejezetten ezen igények kezelésére és irányítására lett kialakítva a fogyni vágyó emberek számára.

Az eszköz automatikusan méri a bevitt kalóriákat, a test vízháztartás egyensúlyát és az érzelmi állapotot annak érdekében, hogy segítse a használókat abban, hogy jobban kontrollálják és elérjék az egészségügyi céljaikat. A GoBe 2 aktivitás- és stressz-érzékelőket, illetve a szabadalmaztatott Healbe FLOW ™ technológiát alkalmazza a kilenc kulcsfontosságú egészségügyi paraméter megfigyelésére. Ez több paraméter, mint amire bármely más hordható eszköz képes a piacon.

A mért egészségügyi tényezők:

  • kalóriabevitel,
  • elégetett kalóriák,
  • energiaegyensúly,
  • folyadékháztartás egyensúly,
  • stressz szint,
  • érzelmi állapot,
  • pulzusszám,
  • alvásminőség,
  • megtett távolság,
  • napi lépések száma.

healbe_gobe2_11_s.jpg

A kalóriabevitel és a hidratálás automatikus megfigyelésére a Healbe FLOW technológiát és az impedancia-érzékelőt használja nem invazív módon. Gyakorlatilag a felhasználó csuklójának bőrén keresztül végzi el a méréseket. Egy továbbfejlesztett algoritmus nyomon követi ezeket az adatokat, hogy a felhasználók valódi bepillantást nyerjenek az idő múlásával az eredményeikre, hogy képesek legyenek az étkezési szokásaik irányítására.

A további kulcsfontosságú fejlesztések közé tartozik a kilenc tengelyes gyorsulásmérő, mellyel sokkal pontosabb a mozgás lekövetése a korábbi három tengelyes modellhez képest. Egy másik újítás a bőr galván válasz érzékelő, amivel valós időben jobban figyelemmel lehet kísérni a stressz szinteket és az érzelmi állapotot.

A felhasználók könnyebben figyelemmel kísérhetik és nyomon követhetik az életmódjuk, a viselkedésük és a fizikai állapotuk közötti kapcsolatot. A GoBe 2 az összes mért adatot biztonságosan elküldi az okostelefonokra vagy más hordozható eszközökre Bluetooth LE segítségével. Az adatok megtekinthetőek a Healbe GoBe alkalmazáson (iOS és Android) vagy a Healbe GoBe weboldalon keresztül.

healbe_gobe2_7_s.jpg

A GoBe 2 a legtöbb napi tevékenység során vízálló, mint például az úszást (sósvíz kivételével), zuhanyozást és fürdést. Egy töltéssel akár 48 órán keresztül is működik.

Ha úgy érzed, hogy egy ilyen kütyüvel könnyebben menne neked is megszabadúlni a felesleges kilóktól, akkor keresd fel a https://healbe.com/us/ weboldalt.

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr6512606701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása