SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Ayo az okos bioritmus szabályozó

2017. március 31. 20:58 - Smartify

ayo-body-rhythm-enhancing-wearable-001_s.jpg

Ayo egy fény-alapon működő, szépen kialakított eszköz, amit a hozzá kapcsolódó alkalmazással teljes mértékben irányíthatsz. Ha egy rövid ideig a halvány kék fény megvilágít, akkor az javítja az energiaszintet és az éberséget, valamint optimalizálja a test bioritmusát az életmód és az elérni kívánt állapotok szerint.

Az Ayo-t napi 20 percen keresztül kell viselni, mely idő alatt az eszköz megvizsgálja és kielemzi a szervezetünk működését.

3 fő célja van

Emelni az energiaszintet

Ugye te is találkoztál már az ebédi utáni fáradtsággal? Te is szeretnéd, ha több energiád lenne és éberebb lennél egy fontos találkozó előtt, este munka után, vagy azokon a sötét téli napokon? Ha használod a kék fényt, akkor az megnöveli az energiaszintet és javítja hangulatot, valamint emeli az energiaszintet.

Jobb pihenés

Ayo segít fenntartani a test egészséges ritmusát. A belső biológiai órádat hozzáigazítja az életmódodhoz, hogy könnyebben ébredj fel reggel, tovább tudj késő este fennmaradni vagy könnyebben aludj el, ha itt az ideje.

ayo-body-rhythm-enhancing-wearable-005_s.jpg

Kevesebb jet lag

Hosszabb külföldi utak során az emberek gyakran küzdenek az időzóna változásokkal. A repülőutad és a felhasználói profilod alapján az ayo app kifinomult, szabadalmaztatott algoritmusa kiszámítja, hogy mikor a legjobb használni az ayo-t és mikor kell kerülni a fényt. Ayo segíthet, hogy a nemzetközi utazások kevésbé legyenek stresszesek.

home-ayo-device-2.jpg

A kronobiológia terén végzett legfrissebb kutatások a pozitív és biztonságos kék fény emberekre gyakorolt hatásáról szóltak. Ezen kutatási eredmények alapján hozták létre ezt az innovatív, intelligens és hordható megoldást. Az eszköz kék fényt világ a felhasználó szemébe a legjobb időpontban nappal vagy éjszaka, a felhasználó személyes preferenciáit és életmódját figyelembe véve.

Napi 20 perc használat esetén segít kézben tartani a biológiai ritmusunkat.

Mit gondolsz, ez a pár percnyi kék fény tényleg segíthet nekünk? Valóban ennyire egyszerű lenne a bioritmusunk befolyásolása? Jó ez egyáltalán?

Írd meg véleményedet kommentben!

Ha máskor is értesülni szeretnél az újabb okos eszközökről, lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Köszi!

A képek forrása és további info: http://www.goayo.com/

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr7412392495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása