SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Sose találod ki, mit tesz a jövő háziasszonya azért, hogy friss fűszernövénye legyen

2017. február 09. 10:06 - Smartify

01_b.jpgMost egy olyan csapat eszközét mutatjuk be, amely magyar tagokkal is büszkélkedhet.
A balkonkertészet kis hazánkban egyáltalán nem szokatlan, azonban ritkán jár sikerrel.

Ahhoz, hogy ez megváltozzon egy egyszerű eszözt találtak ki. Ez a Growiee. A lényeg, hogy azok a fűszernövények és zöldségek, amik akár kis lakásban, erkélyen is termeszthetőek, gyorsan, hatékonyan és könnyen kezelhető formában, sikeresen nevelhetőek legyenek. Így nem csak a növénytermesztés kudarcát tudjuk elkerülni, de friss bazsalikom, petrezselyem vagy épp eper is kerülhet a tányérra a minikertünkből.

Az egészet nagyon könnyű használni. Csak egyszerűen összállítod, adsz hozzá vizet és élvezed, hogy a növényeid fejlődnek.

A speciális LED-es fénytechnológiai megoldásoknak és a figyelő rendszernek köszönhetően két és félszer gyorsabban növekednek a növények a hagyományos megoldásokhoz képest ráadásul úgy, hogy nem génkezelt példányokról van szó.

A rendszer modulokból épül fel, így több féleképpen rendezhetjük kertünket és a növényeket.

5.jpg

A háttérben egy figyelő rendszer monitorozza és elemzi a folyamatokat és segít a legideálisabb állapotokat kialakítani a növények növekedéséhez. Mindezt egy applikáció segítségével tudod nyomon követni. Információkat kapsz a fényviszonyokról, a vízszintről sőt még a talaj hőmérsékletéről is. Végül pedig recepteket is kaphatsz, amikhez a megtermelt növényeket tudod felhasználni.

Ahhoz, hogy minden jól sikerüljön speciális termesztő közeget is kapunk a növényeinkhez.

Kalandra és friss növényekre fel!

Ha te is szeretnél egy ilyet magadnak, akkor látogass el a csapat oldalára:
http://www.growiee.com/hu/

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy lájkot és oszd meg ismerőseiddel!

Képek forrása: http://www.growiee.com/hu/

Kövess minket a Facebookon is és ne maradj le az újabb eszközökről! Nyomj egy lájkot az oldalunkra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr2712183336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása