SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Miért vennél új TV-t, ha így is felokosíthatod?

2017. augusztus 05. 19:52 - Smartify

mi_box_11_s_s.jpg

Egy boltban hallottuk, hogy az egyik vevő csupán azért vásárol új TV-t magának, mert ami most van neki otthon, az nem tud okos funkciókat. De hiszen erre van már megoldás!

Ha te is szeretnéd felokosítani a meglévő TV-det, akkor a Xiaomi Mi Box 3 eszköz segíthet neked. Térj át kis kijelzőről nagy képernyőre, egyetlen érintéssel és nézz akár 4K-s videókat.

A legújabb Android TV 6.0 fut rajta, amely egyszerűen használható és támogatja a hangvezérlést és a Google Cast-ot. Ez lehetővé teszi, hogy streamelj filmeket, zenék, műsorokat és más anyagokat a telefonodról, tabletedről vagy a laptopodról a tévédre.

Nézd a kedvenc tévéműsoraidat, játssz játékokkal, nézz híreket vagy hallgass rádiót. A Mi Box videókat is ajánl a személyes YouTube és Google Play preferenciáid alapján.

mi_box_04_s_s.png

A forrás lehet iPhone, iPad, Androidos eszköz vagy laptop.

De mi van, amikor a telefonodról videót játszol le a tv-n és felhív valaki? Megszakad a sugárzás? Nem! Úgy tudsz hívásokat fogadni, hogy a TV-n a videó továbbra is HD minőségben nézhető.

Ha ezt beszereled, akkor olyan készüléked lesz, ami meghallja a kívánságaidat. Csak annyit kell tenned, hogy a hangtávirányítóba elmondod mit szeretnél és a Mi Box megkeresi azt. Kérheted a legfrissebb időjárást, a kedvenc vígjátékodat, vagy a legújabb gazdasági híreket is.

mi_box_09_s_s.jpg

A HD minőségen túl HDR videókat is képes lejátszani. A HDR képalkotás során a képen sokkal jobban látszódnak a sötétebb és a világosabb területek is, így a jelenetek és a szereplők sokkal valósághűbben, kontrasztosabban, színesebben és tisztábban jelennek meg. 

A képi világon túl a hangzásra is odafigyeltek. Lágyabb, dinamikusabb, magabiztosabb és valósághűbb sztereó surround hangzást biztosít az Ultra HD Blu-ray videók lejátszása során.

mi_box_05_s_s.png

A Mi Box a nagy teljesítményű processzornak és GPU-nak köszönhetően rengeteg játék futtatására is alkalmas. Lényegében egy bluetooth-os kontrollert kell hozzá kötnünk és már is indulhat az egész estés szórakozás a barátokkal.

Telepítése 3 egyszerű lépésben történik:

1. Csatlakoztasd a tévéhez
2. Csatlakoztasd a Wi-Fi hálózathoz
3. Indulj el a felfedezőútra

Ahogy láthatod felesleges egy új TV-t vásárolni, ha itt a tökéletes megoldás az okosításra.

VÁSÁROLD MEG A SMARTIFY WEBSHOPBAN! 

IRÁNY A WEBSHOP » 

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr9412722240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása