SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Te is ledöbbensz, ha megtudod, hogy mit tud ez a fülhallgatónak tűnő kütyü

2017. augusztus 02. 18:15 - Smartify

vinci02.jpg

Egyre jobban elmosódnak a határok a különböző eszközök között. A mai okos telefonokat már rég nem telefonálásra használjuk elsősorban. És most itt egy új füllhalgató egy kínai csapattól, amibe rengeteg olyan funkciót belepakoltak, amitől ez az eszköz olyan, mint egy füllhallgató, de zenehallgatásnál sokkal többre tudjuk használni.

A Vinci alapvetően telefon a füleden - ez a nem kis súllyal rendelkező fülhallgató tárolja és lejátsza a zenét, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 aptX és 3G kapcsolatokat (egy SIM-kártyán keresztül) képes kezelni, beépített hang alapú asszisztens és tevékenységkövetés is van benne.

A használatához nincs szükség a telefonodra és a hangoddal tudod írányítni. Mindegy mivel vagy elfoglalva - séta, futás vagy utazás - pontosan megmondhatod az eszöznek, milyen dalt vagy előadót szeretnél hallgatni, vagy meghatározhatod a műfajt vagy hangulatot, vagy egyszerűen csak hagyhatod, hogy válogasson neked zenét.

Vinci a Spotify, a Soundcloud és az Amazon Music letöltött zeneszámait játssza le vagy streameli, az alap modell 16GB-os tárhelyének segítségével. A beépített mesterséges intelligencia javaslatokat tesz arra vonatkozóan, hogy mit szeretne hallgatni és megtanulja a szokásaidat. Binaurális 3D-hangzást nyújt és érzékeli a fej mozgását is szenzorok segítségével.

vinci01.jpg

Az irányításához vagy kimondod, hogy "Hey Vinci" vagy a fejhallgató egyik oldalán található egy 3,2 hüvelykes érintőképernyőt érinted meg hosszan és ekkor is fülelni fog az utasításaidra.

A kijelzőn megjelenítheted, hogy mit hallgatsz vagy irányíthatod a zenelejátszást.

Van még benne gyorsulásmérő, giroszkóp, közelségérzékelő, optikai pulzusszám-érzékelő, GPS és iránytű. A Pro verzióban zajcsökkentést, 32 GB-os tárhelyet és jobb hangminőséget kaphatunk.

Ha felteszed a fejedre, automatikusan elindul a zenelejátszás, és ha leemeled a fejedről, önmagától leállítja a zenét.

vinci03.png

Az ezüst, fehér, fekete, lime és piros színben rendelhető termék súlya, ahogy említettük, egy kissé húzós, 260g. Az akkumulátor élettartama 10 óra és vezeték nélkül lehet tölteni. Ha 3,5 mm jack csatlakozóval használod számítógépek, telefonok vagy egyéb eszközökhöz, akkor a Vinci aksija nem merül tovább.

További információ és a képek forrása: en.vinci.im

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: sport szabadidő

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr9712709804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása