SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Végre egy szórakoztató okos óra gyerekeknek

2017. július 31. 19:58 - Smartify

kidizoom_02.jpg

Ahogy a címből is kiderült, vannak olyan okos órák, melyeket gyerekeknek készítenek. A Smartify blogon már többet is bemutattunk. Ilyen a biztonságot nyújtó SAFER kids vagy a gyereknevelő Octopus. Bár azt mondjuk rájuk, hogy gyerekeknek készültek ezek az okos órák, de ezek inkább mégiscsak a szülőket segítik abban, hogy nyomon tudják követni és jó szokásokra tudják ránevelni csemetéiket.

A Vtech által kialakított Kidizoom DX2 okosóra teljesen mást célt szolgál. A lényeg, hogy a gyerekek ezt az okos órát egyfajta szórakoztató eszközként használják a hétköznapi játékaik során.

Ennek megfelelően ebben az órában nincs GPS a gyermekkövetéséhez és semmi olyan funkció, amitől a gyerekek kellemetlenül éreznék magukat. Sőt!

Természetesen mutatja az időt, valamint naptár és számológép funkció is van benne. Hogy igazán szórakoztató legyen, rengeteg mini-játék van rajta és még több tölthető le rá. A beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően további vicces dolgokat lehet csinálni. Például a szárnycsapkodás utánzása hatására elkezd csiripelni vagy lépésekre a földrengés hangját utánozza. De mérheti az ugrások számát vagy a versenyfutás eredményét is megmutatja.

kidizoom_01.png

Fontos megjegyezni róla, hogy két kamerát is szereltek bele, amiket szelfi vagy rövid videofelvételek elkészítésére lehet használni és egyszerűen csak az oldalán elhelyezett gombbal kell aktiválni. Van benne egy filterekkel működő alkalmazás is, az úgynevezett Silly Yourself, amivel a felnőttekhez hasonló módon lehet feldobni a szelfiket és az elkészült fényképeket. 

A másik különlegessége, hogy kialakítottak hozzá egy Monster Catcher nevű játékot, amely során a kamerákat és a kiterjesztett valóságot használva a gyerekeknek el kell kapniuk szörnyeket. Ezzel igazán el tudják szórakoztatni magukat.

f88799c8-e769-4a2a-a44c-5c0950469581.jpg

Ez a változatos színekben megvásárolható okos óra, 55 féle kijelző stílusban is tündökölhet a gyermeked kezén. A 4 éveseknél idősebbeknek szánt órát micro-USB-vel lehet tölteni és ugyanígy lehet lementeni róluk az adatokat.

Ha több információra van szükséged, akkor látogass el a www.vtechkids.com oldalra

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: gyerek okosóra

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr7412704453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása