SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

A koreaiak megalkották azt az okos hullahopp karikát, ami nem csak fogyaszt, de a személyi edzőt is képes helyettesíteni

2017. július 26. 20:15 - Smartify

vhoop_02.png

Bár először óvodában találkozunk vele, de felnőtt korban is kiváló sporteszköz a hullahopp karika. A megfelelően használt eszköz hatékony derék- és a csípőformáló eszköz, de javítja a tartást és erősíti a hát- és hasizmokat is. Akár 1 centit is le tud faragni hetente a derékból, ha naponta 10 percig használod.

Az ugrálókötél után most már a hullahopp karikának is elkészült az okos verziója egy dél-koreai csapat jóvoltából.

A VHOOP egy 8 darabból könnyen összeépíthető és szétszedhető Bluetooth kapcsolattal bíró hullahopp karika. Így könnyen magaddal tudod vinni és bárhol, bármikor használhatod.

A használat során láthatod a forgatások számát, az elégetett kalóriákat és az edzések időtartamát valós időben a telefonodon keresztül. Ez növeli az edzés hatékonyságát, és minden edzés után látni fogod a számszerű értéket, ellentétben egy hagyományos hullahopp karikához képest.

A szenzorok segítenek mindenkinek kiegyensúlyozottabb edzés végezni. Ha pedig fokozni akarod a hatását, 8db 80g-os rozsdamentes acél súlyt is adhatsz hozzá.

A VHOOP lehetővé teszi az interaktív edzést, amely Bluetooth-on keresztül megjeleníthető az okostelefonon. A tervezésnek köszönhetően során a bárhonnan bármikor használhatod.

Az alkalmazás megmondja, hogy mit hogyan csinálj, hogy javuljon az edzésmunkád és az elégedettség egy magasabb fokára léphess. Többé már nem is kell fizetned személyi edzőnek, hiszen minden ott lesz az eszközben és az applikációban.

vhoop_04.jpg

Az alkalmazás
- értesítéseket küld,
- segít az edzésben
- megmutatja az edzéstörténetedet
- ranglistát mutat
- díjakat zsebelhetsz be
- egymás ellen is versenyezhettek

A karika használati ideje több mint két hét, ha előtte másfél óra alatt teljesen feltöltöd az akkumulátorát.

vhoop_03.jpg

Te is karcsú derékra vágy? Akkor tudj meg többet erről az eszközről és látogass el a csapat weboldalára: vhoop.net

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: sport egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr8912691825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása