SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Koncentrációs edzés és stresszcsökkentés egy eszközzel

2017. július 24. 18:07 - Smartify

brainno_01.jpg

Minél feszültebbek vagyunk, annál könnyebben betegszünk meg, annál rosszabbul teljesítünk a munkahelyünkön és a szociális kapcsolataink is romlanak. A jövőben biztos, hogy még komolyabb megoldások fognak születni, de már most is látszik, hogy az egyik legerősebb irány az okos eszközök piacán a stressz kezelés. Már mi is számos eszközt mutatunk be a blogon ezek közül. Most itt egy újabb különlegesség.

A Brainno az egyetlen olyan eszköz, amely figyelembe veszi az agyhullámok és a pulzus szintjét, hogy a lehető legkönnyebben tudd kezelni a stresszt.

Tejesen mindegy, hogy a mindennapi stresszt szeretnéd csökkenteni vagy aktívabb életstílust akarsz élni esetleg elme élesítő játékokat keresel, a BRAINNO életstílustól függetlenül, mindenkinek hatékony megoldást nyújt.

A BRAINNO-t arra tervezték, hogy valós időben, egyszerre mérje az agyhullámokat és a pulzusszámot, aminek az eredményét megjeleníti az okostelefonon vagy tableten futó alkalmazáson keresztül.

Segítséget nyújt az optimális agyi egészség fenntartásához és ideális viselet egy feszült munkakörnyezetben vagy vizsgára készülés közben.

brainno_03.jpg

Lehetsz üzletember, fitness megszállott vagy tanuló, ugyanúgy megtalálod a számításaid a BRAINNO eszközzel.

Valós idejű megfigyelés

A BRAINNO figyeli az agyhullámokat és a szívfrekvenciát a fülednél. Amint érzékeli, hogy a stressz szinted túllépte a megengedett szintet, azonnal segítségedre siet.

Beépített coach segítség

A coach megjeleníti a valós idejű adatokat és személyre szabott tevékenységeket ajánl, hogy csökkenthesd a stressz szintedet és a fokozd a koncentrációdat.

Tudományosan szerkesztett játékokat, képeket és zenét biztosít, hogy visszaszerezzük az optimális állapotunkat.

brainno_02.jpg

Agy irányítású játékok

A bio-jeleid erejét használja, hogy lehetővé tegye számodra a különböző agyi edzésprogramok irányítását. Ezekkel a játékokkal növelheted a koncentrációs képességedet a munka, az iskola vagy bármely olyan tevékenység számára, amely nagy fókuszt igényel.

Csak helyezd fel a füledre. utána pedig éld lazán és könnyedén az életedet. További részleteket itt : www.indiegogo.com

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr1712684375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása