SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Mi biztosan ezt a járóbotot választjuk, ha szükségünk lesz rá

2017. május 09. 21:26 - Smartify

11_02.jpg

Betegség, sérülés vagy az idős kor következtében a járás nehézkessé válhat és ilyenkor nagy segítség egy bot, amire támaszkodni lehet.

Egy olasz csapat úgy döntött, hogy felturbózza a hagyományos járóbotot. Számos új és hasznos funkciót építettek bele, amitől a használójának és családjának életminősége javulhat.

GPS nyomkövetés

A beépített GPS chip segítségével valós időben pontosan meghatározható az iCane helyzete. Így bármikor ellenőrizhető, hogy merre jár a használója.

Útvonal követés

A beépített szenzor segítségével visszakövethető, hogy a használó mikor merre járt.

Vészjelző gomb

Vészhelyzet esetén gyors segítségkérésre van lehetőség. Csak meg kell nyomni az SOS gombot és felhívja az előre beállított segélyhívó telefonszámot.

11_04_s.jpg

LED lámpa

A beépített zseblámpa segítségével a sötét helyek vagy az esti közlekedés sem okozhat mostantól gondot, hiszen egy egyszerű gomnyomással bekapcsolható és ha már nincs szükség a világításra, ugyanilyen egyszerű kikapcsolni is.

Telefonálási lehetőség

3 telefonszámot lehet beállítani. A telefonáláshoz egyszer, kétszer vagy háromszor meg kell nyomni a hívásindító gombot és automatikusan felhívja az applikáción keresztül előre beállított telefonszámokat.

11_10_s.jpg

Hosszú működési idő

Az újratölthető akkumulátor 1 töltéssel kb. 5 nap készenléti időt biztosít.

Alkalmazás

Az iOS és Android eszközökre letölthető applikáció segítségével a járóbot fenti funkciót lehet beállítani valamint nyomon követni a mozgását.

Ha úgy gondolod, hogy te is szeretnél egy ilyet vásárolni, akkor jelen pillanatban egy előrendelési lehetőséged van indiegogo-n.

Képek forrása és további információ: https://geticane.com/

Mit szólsz ezekhez a funkciókhoz? Te mit tettél volna még bele?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr312491759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása