SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Kényelmes okos póló sportoláshoz

2017. május 05. 20:57 - Smartify

hexoskin-photos-2014-landscape-4_s.jpg

Minek kellene bármilyen kütyüt viselnünk sportolás közben, mikor a már a pólónk is képes ugyanazokat az adatokat összegyűjteni.

A Hexoskin Smart egy érzékelővel ellátott intelligens póló, amely folyamatosan figyeli a viselője fizikai aktivitását nappal és akár éjszaka is. Remek alternatívája lehet a különböző hordható aktivitásmérőknek.

A Hexoskin Smart lehetővé teszi a profi és az alkalmi sportolók számára, hogy mérjék és nyomon kövessék a mozgásukat és elemezzék az adatokat akár folyamatosan, akár napi szinten. Az adatok exportálhatók az olyan népszerű platformokra, mint a Strava, a Runkeeper vagy a Runtastic.

Bármilyen alkalmazáshoz vagy eszközhöz képes csatlakozni Bluetooth-on keresztül legyen az akár egy okos óra, egy GPS vagy egy kerékpár computer.

sg_7218_s.jpg

A pólókban található szenzorok összegyűjtik az adatokat és egy kis Hexoskin Smart készülékbe továbbítják, ami az oldalzsebben található. Ebben minden adat rögzítésre kerül, így sport közben nem kell használjuk a telefonunkat vagy bármilyen más eszközt. Amennyiben a közelben van a tabletünk vagy a telefonunk, akkor valós időben képes továbbítani az adatokat. Így akár az edző vagy a kísérő folyamatosan láthatja a kijelzőn az értékeket.

hexoskin-smart-3600_s.jpg

Kompatibilis bármilyen meglévő Hexoskin női, férfi vagy gyerek pólóval.

A Hexoskin pólók teljesen szagtalanok, kényelmesek, tartós és biztonságosan használhatóak bármilyen kontaktsport során is.

Tudományosan alátámasztották, hogy pontosan mérik:

  • a pulzusszámot,
  • a légzést
  • a mozgás

hexoskin-photos-2014-landscape-3_s.jpg

Értékes információkat nyújt

  • az edzések intenzitásáról
  • a regenerálódásról
  • az égetett kalóriáról
  • a fáradtságról
  • az alvás minőségéről

Android és iPhone használók is élvezhetik ezt a lehetőséget és egy töltéssel több mint 30 óráig tudják használni.

A képek forrása és további információ: https://www.hexoskin.com/

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr5412484017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása