SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Ez az okos karkötő segít, hogy kiegyensúlyozottabb és boldogabb legyél

2017. március 30. 20:39 - Smartify

02_parade_s.jpg

Hogy érzed magadat?

Ez az egyszerű kérdés számtalanszor elhangzik, ha a családdal, barátokkal vagy ismerősökkel találkozunk. Attól függően, hogy kivel milyen nexusban vagyunk, többet vagy kevesebbet árulunk el ebből. De általában a "Köszönöm, jól vagyok." válasz szokott elhangzani.

De tényleg, tudjuk, hogy hogy is vagyunk? Fontos ezt tudatosítani, ugyanis az érzelmi tudatosság a megoldás arra, hogy boldog és teljes életet éljünk. Ennek első lépése, hogy felismerjük az érzelmi változást okozó faktorokat.

A Feel karkötő, azon túl, hogy impozánsan néz ki és rugalmasan alkalmazkodik minden csuklómérethez, felismeri és egész nap nyomon követi az érzelmi állapotunkat. Ezekből az információkból pedig személyre szabott segítséget, útmutatást ad, hogy sokkal jobban érezzük magunkat és elérjük azt az érzelmi állapotot, amire vágyunk.

A Feel felismeri a boldogságot, a haragot, a szomorúságot, a stresszt és az elégedettséget is.

Hogyan működik?

A rendszer két részből tevődik össze. A karkötőbe beépített érzékelők érzékelik a különböző életjeleket és az applikáció pedig útmutatást ad a fejlődéshez.

A karkötő 4 beépített szenzora folyamatosan figyeli:
- a bőr elektromos ellenállását
- a pulzust
- a bőr hőmérsékletét

A háttérben futó algoritmusok pedig ezekből meghatározzák, hogy éppen milyen érzelmi állapotban vagyunk.

pexels-photo-320007.jpeg

Az alkalmazás segítségével az érzelmi állapotaidat egy naptárban láthatod, így jobban nyomon követhetővé és kezelhetővé válnak az érzelmeink, hiszen megérthetjük, hogy mikor mi hatott az érzelmi állapotunkra. A különböző helyzetekre az app tanácsokat és gyakorlatokat javasol a kognitív viselkedés terápia alapján.

Tehát ha épp felbosszantott valaki, akkor a telefonodon olyan tanácsokat fogsz kapni, amik segítségével könnyebben és gyorsabban vissza tudsz térni a kiegyensúlyozott érzelmi állapotodhoz.

Nyilván ez az eszköz nem tud helyettesíteni adott esetben pszichológust vagy bármilyen lelki terápiát, kezelést. Ha tartósan lehangolt vagy, akkor ne ettől várd a segítséget.

Viszont, ha dolgozol magadon, hogy napról napra egyre jobban legyél, akkor ez nagyszerű kiegészítő lehet az önmunkádban. 

Szerinted valódi segítséget nyújthat ez az eszköz abban, hogy jobban érezzük magunkat? Szerinted le tudnál nyugodni, ha a telefonodon tanácsokat olvasol ehhez kapcsolódóan?

Írd meg véleményedet kommentben!

Ha máskor is értesülni szeretnél az újabb okos eszközökről, lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Köszi!

A képek forrása és további info: http://www.myfeel.co/

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Szólj hozzá!
Címkék: egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr8612389207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása