SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Ez az okos cipő bárkit képes megtanítani táncolni

2017. március 10. 21:34 - Smartify

rhythm-shoes-02.png

Te sem szeretsz táncolni, de csupán azért, mert nem tudsz? Ne is törődj ezzel. Megérkezett a segítség.

Most kerül a piacra egy okos cipő, amelyik képes megtanítani táncolni a viselőjét rezgések segítségével. Nagyszerű azok számára, akik szeretnének egy új készséget elsajátítani, de azok is hasznosnak találják, akik szórakoztató formában szeretnének fitté válni.

Ezentúl a Rhythm a kezdő táncosok ruhásszekrényének elengedhetetlen tartozéka. Amellett, hogy kényelmes és elegáns, néhány szenzort is tartalmaz, ami segíti az összekapcsolódást a hozzá tartozó applikációval. Ez az alkalmazás vizuálisan is megjeleníti a táncleckéket, miközben rezgések jelzik a cipőben a tánclépéseket. Megmutatja, hogy hova lépj és hogyan mozgasd a testedet.

A cipőket Bluetooth technológiával szerelték fel, amivel a cipő és az alkalmazás összekapcsolódik. A beépített mozgásérzékelő (gyorsulás, giroszkóp, digitális iránytű) és nyomásérzékelő visszajelzést ad minden táncmozdulatról, ezek alapján pedig trükköket és változtatásokat javasol az alkalmazás. Csak fel kell venni a cipőt, kiválasztani a leckét és a rezgések segítségével el kell sajátítani a lépéseket, mindaddig amíg meg nem tanulunk tangózni vagy amíg egy látványos hip-hop táncot nem tudunk lenyomni könnyedén.

gif-explode_opt.gif

A táncolás egy fantasztik lehetőség, hogy fittek maradjunk fizikálisan és mentálisan egyaránt - de a többség számára úgy tűnt a táncoktatás túl költséges és bonyolult folyamat. A Rhythm megmutatja, hogy milyen könnyű táncőrültté válni és megtanulni rengeteg féle táncot a keringőtől a szalszáig.

Az alkalmazás segítségével végig lehet követni a táncképességünk fejlődését. A heti kimutatásból kiderül, hogy hányat léptünk, milyen volt a teljesítményünk, mennyi időt fordítottunk táncra és mennyi kalóriát égettünk el.
Egyfajta játékos ösztönzésként a fontosabb mérföldköveket jelvények jelölik és minden sikeres mozdulatért pontszámot kapunk.

gif-rhythm-smart-dancing-shoes.gif

A közösségi rész segítségével új embereket ismerhetünk meg, táncpartnereket találhatunk, versenyezhetünk ismerőseinkkel és megoszthatjuk eredményeinket. A nagyobb városokban pedig élő táncórákat akarnak tartani a usereknek.

Te is kipróbálnád? Szerinted meg lehet így tanulni táncolni?
Írd meg a véleményedet kommentben!

heti_hirlevel.png

Ha tetszett ez a bejegyzésünk, akkor nyomj egy lájkot.

Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Köszi!

Kövess minket Facebook-on is:

A képek forrása és további információk: http://rhythm.shoes/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr5912328673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása