SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Fokozd az otthonod kényelmét! Irányítsd mobilról a függönyeidet!

2017. március 04. 20:36 - Smartify

bed-1839183_1280.jpg

Reggel elhúzni, hogy a növények fényt kapjanak, este behúzni, hogy az illetéktelenek szemek elől eltakarjuk a magánéletünket. Túlzás lenne azt állítani, hogy ez megterhelő. De többé erre sem kell odafigyelned. Növeld tovább a kényelmedet ezzel az eszközzel. Nem kell többé foglalkoznod a függönyeid állítgatásával. Teljesen automatizálhatod vagy akár a telefonodról is irányíthatod. Egy gombnyomás és összehúzódik vagy szétnyílik és akár távolról is tudod irányítani.

Az applikációval szét és össze tudod húzni a függönyöket. Akár azt is megteheted, hogy csak az egyik oldalát húzza el vagy megszabhatod, hogy mennyire legyen széthúzva. Beállíthatod, hogy mikor húzódjanak össze este és reggel mikor menjenek szét a függönyök automatikusan.

De mi van, ha menet közben te húzod szét őket?

Akkor az eszköz ezt érzékeli és ennek megfelelően tovább végzi a dolgát.

hallway-176286_1280.jpg

Lehet kézi vezérléssel, de teljesen automatizáltan is kezelni a függönyöket.
Úgy lett kialakítva, hogy a már meglévő függönyök bármelyikénél használható legyen, akár sínen akár rúdon csúszok, akkor is jól működik a Slide.

Az alkalmazásban megtalálható útmutató segítségével néhány perc alatt felszerelhető és használható.
Akár 8 személy is irányíthatja ugyanazt a függönyt. Az eszközt kiváló minőségű, tartós és strapabíró anyagokból készítették.

Az otthonodba akár 20 Slide is telepíthető és csoportosíthatóak is, akár szobánként vagy bármilyen más szempontok szerint.

luggage-930768_1280.jpg

Miért a Slide-ot válaszd?

Nem szükséges beruháznod egy teljesen új sínrendszerbe, amit ráadásul még bonyolult is lenne beszerelni. Mivel a Slide teljesen kompatibilis a meglévő függönyökkel, így azokat csak ezzel a szuper kis kiegészítő géppel kell felszerelned.
De van egy eddig a függönyöknél még nem látott megoldás is. Összekapcsolhatod az intelligens otthon ökoszisztémával. Az IFTTT-vel, a Google Home-mal és az Amazon Echo-val, az Apple Home rendszer integrálása folyamatban van.

Négy szóval lehet jellemezni ezt az eszözt:

egyszerű - elegáns - biztonságos - fenntartható

Mi a véleményed erről a megoldásról? Írd meg kommentben!

Ne maradj le a következő okos eszközről! Iratkozz fel hírlevelünkre:

Hírlevél feliratkozás

És még egy meglepetést is kapsz tőlünk!

Ha tetszik a Slide megoldása, nyomj egy lájkot.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Köszi!

Kövess minket Facebook-on is:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr10012311161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása