SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Apró eszköz óriási segítsége az asztmában szenvedőknek

2017. február 28. 21:03 - Smartify

pexels-photo-314548.jpeg

A kezeletlen asztma jelentősen ronthatja az életminőséget és zavarhatja a betegeket az élet számtalan területén (munka, tanulás, szórakozás, sport).
Gyakori tapasztalat, hogy a betegek nem helyeznek kellő hangsúlyt az előírt kezelés fontosságára, és a betegségükhöz, a terápiához való hozzáállásuk nem megfelelő. Ebben segít ez a kis eszköz.

Ugyanúgy, mint ahogy a cukorbetegek ellenőrzik a cukorszintjüket egy eszközzel, az asztmások is kontroll alatt tudják tartani a légzésüket ezzel a megoldással.
Az eszköz segítségével meg tudják mérni, hogy mennyi levegőt tudnak kifújni, és objektíven megmutatja az állapotukat.

Kisméretű, egyszerű és nagyon modern

Még akkumulátora sincs és csupán egy mozgó alkatrésze van, a propeller, ami akkor mozog, ha fújjuk bele a levegőt.
Csak a fülhallgató helyére kell bedugni - már amelyik telefonon van (még) ilyen - és a hozzá tartozó ingyenes applikáció máris mutatja az adatokat, akár iPhone-ról van szó, akár Androidos telefonokról. Az alkalmazásban beállíthatnak emlékeztetőt az újabb mérésre, kimutatást készít és segít az eredményeik megosztásában is.

woman-570883_1280.jpg

Az asztma kezelésének az egyik legnagyobb kihívása a folyamatos kontroll nap mint nap. Ahhoz, hogy ez ne maradjon el az alkotók egy kis szórakozást is belecsempésztek, így küldetéseket és sikeres teljesítésük esetében pedig jutalmakat kapnak a használók. Így könnyebb a szokás kialakítása és megtartása.

A rendszer fejlesztésben magyarok is részt vesznek.

További info: http://www.smartpeakflow.com/

Nyomj egy lájkot, ha szerinted is nagyon hasznos ez az eszköz.

Kattints a megosztásra, hogy mások is halljanak erről a lehetőségről.

Kövess minket Facebook-on is:

Szólj hozzá!
Címkék: egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr3112295613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása