SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Többé nincs akadály a horgászok előtt. Ezzel az eszközzel víz alá lehet látni!

2017. február 27. 19:44 - Smartify

jakob-owens-91200_cr_tiny.jpg

Soha többé nem kell azon aggódnod, hogy milyen lesz a kapás. Ezzel a rendszerrel könnyen megismerheted a horgászhelyedet és sikeresebbé teheted a horgászatodat.

Ezzel az rendszerrel úgy foghatod ki a halakat, mint a profik. A FishHunter Pro a világ leggyorsabb és az egyedüli háromfrekvenciás vezeték nélküli halradarja, ami több mint 45 méteres is mélységbe képes "lelátni". A feltérképezett környezetről az iOS-es vagy Android-os telefonodon keresztül láthatod az információkat, így könnyebben javíthatod az esélyeidet a sikerre.

Használhatod a partról vagy csónakból, de akár jéghalászathoz is. Ha a csónakodból lógatod ki, akár teljes térképet készíthetsz kedvenc horgászterületedről.
pexels-photo-240561.jpeg

A FishHunter PRO a víz felszínén úszik és -5 fokban is használható. Több nézettel rendelkezik, hogy könnyebben felderítsd a víz mélységét, fenekét, hőmérsékletét és jobban megfigyelhesd a halak mozgását, mélységét és méretét. Sőt képes magához vonzani a halakat, így még sikeresebbé teszi a kora reggeli vagy az éjszakai horgászatot.

További infó: http://www.fishhunter.com

Nyomj egy lájkot, ha te is szeretnél egy ilyen eszközt.

Kattints a megosztásra, hogy mások is halljanak erről a lehetőségről.

Kövess minket Facebook-on is:

2 komment
Címkék: sport szabadidő

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr8512295451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2017.03.01. 13:52:37

"Sőt képes magához vonzani a halakat"

Elkapni nem tudja? Akkor pecabot se kéne.

Smartify 2017.03.01. 19:41:15

@Tibi !: Azért valami élvezet csak maradjon a horgászatból! ;)

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása