SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Jobb hangulat lesz az otthonodban ezzel az okosizzóval

2017. szeptember 03. 21:20 - Smartify

prestigio02.jpg

Buli van nálatok, vagy épp egy meghitt estétek van a pároddal? Tovább fokozhatod a hangulatot, ha változtatsz a világításon. Ha csak hagyományos izzód van, akkor maximum fel vagy lekapcsolhatod őket. Azonban ha okos izzód, akkor sokkal több lehetőséged van.

A Prestigio elkészítette azt az okos izzót, amivel nem csak a fényerőt, de a színeket is szabályozni tudod a telefonodon keresztül.

Ez az okosizzó vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolat segítségével a Prestigio Home Smart alkalmazással vezérelhető, akár Androidos, akár iOs-es eszközökkel. Csak az a lényeg, hogy 15 méteren belül helyezkedjünk el.

De mit is lehet tulajdonképpen beállítani rajta?

Az alkalmazáson belül lehetőség van arra, hogy állítsuk a színeket. Egy színválasztó skála segítségével könnyedén beállíthatjuk a hangulathoz leginkább megfelelő színt. Ha egy hideg téli estén egy kellemes sárgás színnel világítjuk meg a nappalit, máris úgy érezzük, hogy forróbb a levegő, nyáron pedig ha kék színnel, máris hűvösebbnek érzékeljük a hőmérsékletet.

prestigio04.jpg

Ha tovább szeretnél fokozni egy meghitt estét, akkor a fényerőn kellene megváltoztatnod. Nos ezzel az izzóval ezt is megteheted, így máris közelebb tudtok egymáshoz kerülni. De akkor is jól jön, ha éjszakai világításról beszélünk vagy ha a gyerek szobájában kell valami nyugtató fényforrás, hogy nyugodtan tudjuk pihenni.

prestigio01.jpg

Amikor pedig épp bulit tartasz és szeretnéd fokozni a hangulatot, akkor jól jöhet a ritmus követő funkció. A zenéhez alkalmazkodó izzók segítenek tovább pörgetni az estét.

prestigio03.jpg

Minden izzót külön szabályozhatsz, de akár az egy helyiségben található izzókat csoportosíthatod is, így egy érintéssel az összeset le- vagy felkapcsolhatod.

A gyártó szerint az izzó élettartama 30.000 óra, sugárzási szöge 120°, a fényerő 400 lumen, a színhőmérséklet akár 6000K is lehet, a színvisszaadási indexe nagyobb, mint 80, tehát kiváló.

VÁSÁROLD MEG A SMARTIFY WEBSHOPBAN! 

IRÁNY A WEBSHOP » 

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr6712799692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása