SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Döbbenetes dolgokra képes ez az okos mérőszalag

2017. szeptember 02. 20:35 - Smartify

cubit02.jpg

Kétszer mérj, egyszer vágj. Tartja a mondás. Kifejezetten fontos ez olyan esetekben, amikor nem csak egy lécet akarunk elfűrészelni, hanem lényeges átalakítást akarunk a lakásunkban. Szóval mérés... pontos mérés... Vajon van a lakosság számára más megoldás is, mint a mérőszalag?

Igen, létezik más megoldás! Ez a Cubit, amit egy amerikai csapat alkotott meg és az Amazon a legjobb új termékként jelentette be. A lakosság számára készült és képes a szabályos és szabálytalan formájú tárgyak és felületek mérésére nem is akárhogyan. Nézd meg ebben a videóban:

A Cubit-ról először a CES2017-en lehetett hallani és most már az Indiegogo-n fut a kampányuk.

A Cubit mögött az építőipari tervezéseket megkönnyítő platform, az NWi áll, aminek segítségével az építkezések megkezdése előtt lehet úgy alakítani a projekteket, hogy tökéletes végeredmény szülessen. Ezt a rendszert alakították át úgy, hogy mostantól a lakossági piacon is használható legyen. Ennek az első hírnöke a Cubit.

cubit01.jpg

A Cubit egy olyan eszköz, amellyel a felhasználók a teljes kreatív utat be tudják járni. Lehetővé teszi számukra, hogy megoldást találjanak a mentális és fizikai akadályok leküzdésére és eljuttassák projektjeiket az ötlet szintjéről a valóságba.

A Cubit használata három lépésből áll: mérés, tervezés, megvalósítás. Bármilyen projektnél használhatod és még számításokat se kell végezzél.

cubit03.jpg

MÉRÉS
Pontosan megméri a tárgyak méretét vagy a távolságokat a kettős lézeres méréssel és a belső görgőszenzorral.

TERVEZÉS
A valódi fotókból kiindulva, a tárgyak méretei és a helyiség méretei alapján virtuálisan megjelenítheted és átalakíthatod a belső formaterveidet a könnyű drag & drop módszerrel az okos telefonodon.

cubit04.jpg

MEGVALÓSÍTÁS
A virtuális terv alapján pontosan megmutatja, hogy mit hova kell elhelyezni, de nem csak a fényképen láthatod, hanem a valóságban mozgatva a mérőeszköz jelzi a kijelzőjén a pontos helyet. Így egyértelműen fogod tudni, hogy mit hova kell elhelyezzél és ennek segítségével könnyen meg tudod valósítani az álmaidat számítás, tervezés és hibák nélkül. Hiszen minden pont ott lesz, ahova megálmodtad.

Így olvasva nem annyira izgalmas, de a te állad is le fog esni, ha megnézed a működését ebben a videóban:

Ha te is szeretnél egy ilyen eszközt magadnak, akkor látogass el az Indiegogo kampányoldalára.

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Képek forrása: Cubit

Szólj hozzá!
Címkék: szabadidő otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr5812797704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása