SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

A 21. századi futás alap felszerelése az okos zokni

2017. augusztus 23. 21:12 - Smartify

sensoria_01.jpg

Teljesen mindegy, hogy alkalmanként vagy rendszeresen futsz, akkor is fontos, hogy ne csak arra figyelj mennyit vagy milyen gyorsan tudsz futni, hanem arra is, milyen technikával végzed mindezt.

A jó technika segítségével nem csak gyorsabban és messzebbre tudsz eljutni kevesebb erőfeszítéssel, de a sérülés valószínűsége is csökken. Ebben segít ez az okos zokni. Nézd meg a videóban, hogyan működik:

Ez a felszerelés olyat nyújt, amit más eszközök a piacon nem tudnak: dinamikus adatokon és statisztikákon alapuló valós idejű visszajelzés.

Az adatokat egy elektronikus bokaperec gyűjti össze, ami egy beépített szenzorokkal ellátott speciális zoknihoz kapcsolódik.

sensoria_04.jpg

Az összes többi eszközhöz hasonlóan gyűjti az olyan tipikus adatokat, mint a távolság, a kalória, a lépések, vagy az útvonal, de a Sensoria Smart Socks elemzi a lábad talajérintési technikáját és a lépésritmust is.

Bluetooth segítségével a valós időben összegyűjtött adatok a Sensoria telefonos alkalmazásba kerülnek.

sensoria_02.jpg

Ez alapján Mara az alkalmazás mesterséges intelligencián alapuló edzője valós időben elmondja, hogyan javíthatod a stílusodat. Például hogyan lélegezz, hogy jobban tudd beosztani az energiádat.

A futás után is hasznos az alkalmazás használata, mert utólag meg tudod vizsgálni a futási stílusodat, hogy javítsa az idődet, azonosítsd a sérülésekhez vezető szokásokat, valamint a célok meghatározásához és a teljesítményed nyomonkövetéséhez.

sensoria_03.jpg

A Sensoria Smart Socks elhozza a 21. századi futást. Antibakteriális, hólyagosodás- és izzadsággátló anyagból készül. A zokniban található három nyomásérzékelőnek nem árthat sem a verejték sem a víz, így mindegy, hogy esőben vagy napsütésben viseled, tökéletesen fog működni.

Amennyiben további részleteket szeretnél tudni látogass el a gyártó oldalára: www.sensoriafitness.com

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr7512775304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása