SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Egy asztali óra, amit össze tudsz kapcsolni a kedvenc szolgáltatásaiddal és eszközeiddel

2017. augusztus 03. 16:34 - Smartify

_lametric_time_s.jpg

Az órák nagyszerű eszközök, de igazából nagyon, nagyon egyszerűek, ha abból a szempontból nézzük, hogy már okosak a lakások, a telefonok és a hangszórók, de az órák még mindig nem tudnak semmit. Persze a karórákat kivéve. De csak azért, mert a kezdetektől az időt mutatták, nem jelenti azt, hogy ennek örökre így kell maradnia.

Már léteznek olyan játszmákat megváltoztató, csodálatos eszköz, mint például a Red Dot Design díjnyertes LaMetric Time. Valós időben megmutat mindent, ami igazán fontos neked és amit beállítottál.

Ez az óra csatlakoztatható a WiFi-hez és összekapcsolhatod az összes kedvenc szolgáltatásoddal és okos eszközöddel, mint például az Amazon Alexa, a Phillips Hue, a WeMo, a Nest, a Ring, a SmartThings és az IFTTT.

Megmutatja és kezeli az értesítéseket, a feladatokat, edzésidőzítőket, üzleti mutatószámokat, az e-maileket, híreket és még sok mást.

Irányíthatja az okos otthonodat, zenével ébreszthet fel, megmutatja az időjárás előrejelzést, és még kikapcsolhatja az eszközeidet is.

_lametric_connected_clock_s.png

A stílusos forma és méret úgy lett kialakítva, hogy megfelelően illeszkedjen egy kirakathoz, egy pulthoz, egy polchoz, éjjeliszekrényhez, a falra vagy az íróasztalra.

A jól olvasható és látható kijelzőjén színes ikonok, számok és betűk tudnak kirajzolódni és a hosszabb információk pedig teljes szélességben gördülnek végig akár kisebb animációkkal fűszerezve. És akár a hangszóróin keresztül is tud neked jelezni.

for_everyone_email_and_social_notifications_1_s.jpg

Képes megjeleníteni a Twitter üzeneteket, az Instagram követők számát, a Spotify aktuális zeneszámát, a napi időbeosztást vagy a meeting végéig megmaradt időt. 

A családtagoknak vagy más vállalkozásoknak is adhatsz hozzáférést a kijelzőhöz és nekik küldhetsz csoportos üzenetet is.

A LaMetric Time iOS vagy Android rendszerrel működik, és cserélhető dugókkal rendelkezik, hogy könnyen használd az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Európában is.

A képek forrása és további információ itt érhető el: lametric.com

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: okos otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr1112716340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása