SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Stresszes az életed? Ezt tapaszd a tarkódra!

2017. július 10. 18:55 - Smartify

thync-1499475976-vjpc-full-width-inline_s.jpg

Ebben a stresszes világban a nyugtatók és altatók egy óriási piacot jelentenek. A tudományos kutatások napról napra hozzák az újabb felfedezéseket az idegrendszerünk működéséről. Nem véletlen, hogy ezen információk alapján az okos eszközök piacán is erőteljes szerepet játszanak a stresszoldó eszközök.

A most bemutatásra kerülő eszköz már évek óta a piacon van és most jelent meg a második generációs változata. Ezt a verziót a homlok helyett, most már a nyakunkon tudjuk viselni. Összekapcsolva a telefonunkkal pár másodperc alatt elérhetjük a nyugodt állapotot.

24146-a4b893c0d93617854f394f4dc4b9bf2e_s.jpg

A Thync Relax Pro biztonságos, alacsony szintű elektromos ingerlést alkalmaz, hogy aktiválja a fej és a nyak speciális idegpályáit. Ezek a pályák az olyan agyi területekkel kommunikálnak, amelyek segítenek irányítani a stressz kezelését, a hangulatot és az alvás minőségét.

A Thync Relax Pro gondosan kialakított stimulációs mintázatokat biztosít, amelyek a test saját mechanizmusaihoz kapcsolódnak, hogy lazítsunk, javítsa a hangulatunkat és jobban aludjunk. Az idegstimulációs megközelítéseket évtizedek óta használják, és bizonyítottan biztonságosak. Lényegesen alacsonyabb mellékhatással bírnak, mint a gyógyszerek.

Két fő program fut benne.

Mély relaxálás

Engedd el az idegeskedést és lassítsd le gondolataidat.

Mély alvás

Érd el a nyugodt, békés állapotot és javítsd az alvásodon.

Az eszköz egy lekerekített háromszög formájú és egy hosszabb nyúlványa van, ami a megtapadását segíti. Van egy gomb az oldalán, hogy be- és kikapcsoljuk. Egy hosszú fehér fény a közepén használat közben világít.

Önmagában egyszerű eszköz - a nehézséget a feltapasztás és a leszedés okozhatja. Ugyanis a felhelyezéshez két ragadós tapasz kell. A csomagban kapunk egy csomaggal, de körülbelül öt alkalommal tudjuk felragasztani, mielőtt elveszítené a tapadását. Utána cserélni kell egy másikra. De mivel előfizetéses rendszerben tudjuk használni az eszközt, így az előfizetéssel új tapaszokhoz tudunk jutni.

Az alábbi videóból kiderül, hogy mit találunk a dobozban és hogyan kell felhelyezni:

A hozzá kapcsolódó alkalmazással vezérelhetjük összes többi funkciót. Amikor először indítjuk el, akkor megkérdezi, hogy mennyire érezzük stresszesnek magunkat és azt is, hogy az életünk mely része van a legnagyobb hatással ránk. Ez alapján ad egy javaslatot, hogy naponta hányszor és mennyi ideig használjuk. Természetesen máskor is elindítjuk, de a javaslat segítségével biztosan el tudjuk érni a nyugodtabb életet.

thync-app-1499476331-e4os-full-width-inline_s.jpg

Az előfizetéses modell miatt inkább a krónikus alvás vagy stressz problémákkal küzdőknek ajánlott.

További info: http://www.thync.com/

Te hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásokban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Minden bemutatott termékről kérsz értesítést? Iratkozz fel a hírlevelünkre és hétfőnként minden fontos információt megkapsz tőlünk.
Csak kattints ide és add meg az adataidat! 
(nyugi vigyázunk rá, másnak nem adjuk oda)

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Képek forrása: https://www.wareable.com/wearable-tech/thync-relax-pro-review

Szólj hozzá!
Címkék: alvás egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr6312655027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása