SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Hőmérőzés helyett használd ezt, ha lázas a kisbabád!

2017. február 26. 19:48 - Smartify

 home-full-width-1-image.png

Van olyan helyzet, amikor érdemes folyamatosan vagy nagyon gyakran mérni a gyermek lázát. Ez sokszor a pihenés és a gyógyulás rovására mehet. De ennél az eszköznél ez nem fordul elő. Miért?

Pacif-i Bluetooth-szal működő cumi, amit azzal a céllal hoztak létre, hogy folyamatosan figyelje a baba hőmérsékletét minden bonyodalom nélkül. A telefonodon pedig időpont szerint pontosan rögzítve vannak az adatok, ami felbecsülhetetlen értékű a gyógyulás során. Sokkal könnyeben nyomon tudod követni a gyógyszerek hatását.

Folyamatosan, zavarás mentesen tudod figyelni a hőmérsékletét, akár úgy is, hogy a másik szobában vagy. Indulásnál könnyű megtalálni a játékok között, mert az okos telefonunk megmutatja hol rejtőzik a cumi. Ha pedig séta közben elhagynánk 20 méteres zónánál jelzi a telefonunk, hogy kiesett a cumi. A beépített akkumulátor kb. 1 évig bírja.

Az európai előírásoknak teljesen megfelel, BPA és ftalátmentes.

home-left-right-image-1.png

Több gyermek hőmérsékletét is tudod mérni külön-külön cumival, de egy applikáción belül, ami iOS és Android rendszereken működik. Van közepes méret is belőle, ami lehetővé teszi a nagyobb gyerkőcök számára is a használatát.

Fényképek forrása és tovább részletek: http://www.pacif-i.io/

Nyomj egy lájkot, ha te is szeretnél egy ilyen eszközt.

Kattints a megosztásra, hogy mások is halljanak erről a lehetőségről.

Kövess minket Facebook-on is:

Szólj hozzá!
Címkék: gyerek egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr5912293109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása