SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Itt a meztelen igazság a sportteljesítményedről

2017. február 17. 19:23 - Smartify

kfcdflbu6za-christopher-campbell_s.jpg

Hiába mozogsz rendszeresen és hiába figyelsz oda az étkezésedre, ha közben nincs látványos eredmény. Pedig a mozgás hatására elkezd formálódni a testedet, csak mire látnád a változás már fel is adod. Te is így vagy ezzel?

Azonban, ha napról napra láthatnád, hogy a tested hogyan változik, másként állnál ehhez az egészhez, majd egy idő után már magad is látnád a változást. Ebben ez a teljes testszkenner segíthet.

A Naked háromdimenziós modellt készít a testedről és a hozzá tartozó applikáció segítségével megláthatod a tested változásait. Kövesd nyomon a testzsír százalékodat, a tested méreteit és a súlyodat.

Szimplán rá kell lépjél, mint bármilyen hagyományos mérlegre. Pluszba itt még egy tükröt is látsz magad előtt. A mérleg teljesen körbeforgat 20 másodperc alatt és a tükör mögött elhelyezett berendezés infravörös hullámok segítségével letapogatja a testedet.
lolly_bathroom_1.jpg

A szkennelés után már nézheted is az applikáción az adatokat, amit Wifi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül juttat el az iOs vagy Androidos telefonodra. Úgy láthatod kívülről a testedet, ahogy még sohasem.

A lényeg, hogy ne csak a végén lásd a tested változását, hanem már menet közben is. És ne csak számokban, hanem vizuálisan is. Így nagyobb inspirációt kapsz és könnyebb lesz a kitartásod is.

Neked is jobban menne így a sportolás? Akkor nyomj egy lájkot!

Kattints a megosztásra, hogy mások is értesüljenek erről a lehetőségről!

A fényképek forrása és további információk: https://naked.fit/

Kövess minket a Facebookon is és ne maradj le az újabb eszközökről! Nyomj egy lájkot az oldalunkra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr7512269440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása