SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Hogy lehet ebben a bögrében 3 nap múlva is meleg a tea vagy hideg a sör?

2017. február 13. 09:00 - Smartify

muggino1_s.jpgForró kávé? Hideg sör? Meleg leves? Nem probléma.
Muggino a tökéletes hőmérsékleten tartj az italodat.

Muggino a világ első saját áramellátású intelligens bögréje, amely képes órákig megtartani mind a meleg, mind a hideg italok hőmérsékletét. Legyen szó akár jégkrémről, sörről, vagy kávéról. A szabadalmaztatott technológia segítségével még a hulladékhő tárolás is megoldott. Melegítsd fel vagy hűtsd le az italodat, ha nem megfelelő hőmérsékletű és használd a MuggiApp-ot, hogy beállítsd a számodra megfelelő hőfokot és a közben a környezetnek segítesz azáltal, hogy megőrzöd azt az energiát, ami máskülönben kárba veszett volna.

Mi a Muggino?

Nem gondoljuk, hogy 2017-ben bárki szeretne egy 9 napos zabkását inni, de ha beleteszed a Muggino-ba, akkor az még akkor is meleg lesz... vagy hideg.

Nem kell ügyeskedni, nem kell beállítani dolgokat, egyszerűen a meleg meleg marad, a hideg hideg marad és az optimális hőmérséklet feletti hőt pedig eltárolja energiaként.

Ahogy mindannyian mások vagyunk, úgy az ízlésünk is különbözik. A MuggiApp segítségével a felhasználók saját egyéni igényük szerint tudják beállítani a hőmérsékleteket.

muggino2_s.jpg

Hogyan működik a Muggino?

Képzeld el, hogy kiöntöd a bögrédbe a forró teát vagy kávét, de mivel még meleg, így nem tudod azonnal meginni. Amíg vársz, hogy hűljön az italod, a melegítésére használt energia 1/3-a kárba vész. De a Muggino megváltoztatja ezt a helyzetet, mert összegyűjti ezt az energiát és feltölti a saját akkumulátorát. Amikor pedig az ital a megfelelő hőmérsékleten van, az addig összegyűjtött energia és a dinamikus thermoelektro fűtőrendszere segítségével megőrzi ezen a hőfokon az italt.

És ugyanez a folyamat zajlódik le a hideg innivalók esetén is.

A Muggino szíve az a thermoelektronikai félvezető anyag, ami képes a hőt elektromossággá és az elektromosságot hővé alakítani. Ez egy kis előrelépés csupán és még mindig egy kialakuló technológia, de ugyanezt használják a piknik hűtőknél vagy az ülésfűtés esetében is.

muggino3_s.jpg

Főbb jellemzők

Továbbfejlesztett hűtő és fűtő rendszer
Ahogy beleöntöd a söröd a Muggino-ba, az érzékelő megméri a hőmérsékletet, és az előre beállított kívánt hőfokkal összehasonlítja. Ha melegebb, akkor elkezdi lehűteni és hosszú ideig ezen kívánt szinten tartja.

Ha túl forró az italod, akkor a Muggino átalakítja a hőt elektromossággá és eltárolja az akkumulátorában. Amikor a folyadék eléri a kívánt hőmérsékletet, akkor ezen a hőmérsékleten tartja a rendszer.

Továbbfejlesztett hővisszanyerő rendszer
Miután kiöntöd a bögrébe a forró italodat, vársz, hogy kihűljön. Néhányan megpróbálják elszürcsölni, de ha még túl forró, akkor akár a nyelvüket vagy a szájukat is megégethetik. Így nincs mit tenni. Várni kell. A várakozás ideje alatt a melegítéshez felhasznált energiának egy része elveszik. Ezt a Muggino összegyűjti és eltárolja.

Ha te is szeretnél egy ilyen szuper bögrét, akkor nyomj egy lájkot!

Oszd meg másokkal! Kattints a megosztás gombra!

Képek forrása és további info: https://www.muggino.com/

Kövess minket a Facebookon is és ne maradj le az újabb eszközökről! Nyomj egy lájkot az oldalunkra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr912250660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása