SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Végtelenített okos füzet nem csak grafománoknak

2017. február 04. 20:20 - Smartify

books_stacked.jpg

Gyorsabb, kényelmesebb, egyszerűbb, mint a szkennelés és végtelenített terjedelemmel bír. Még Harry Potter is megirigyelné!

Ha te is grafomán vagy és imádsz papírra jegyzetelni, de mindig elfelejted beszkennelni a papírjaidat, pedig a számítógépeden is szeretnéd őket tárolni, szerkeszteni és használni, akkor ez most mind megoldódik az Everlast-tel!

Ez a két méretben kapható jegyzetfüzet fog segíteni neked mindebben.

Az intelligens lapok

Az egyedi ponthálóval ellátott lapok egyaránt kiválóan alkalmasak szövegek, ábrák vagy vázlatok elkészítésére. Minden oldal egy kis kerettel van ellátva, így a füzethez járó applikáció gyorsan felismeri bármilyen körülmények között.
Minden egyes lap egyedi QR kódot kap, így mindegy mikor és hogyan scanneled be a jegyzetfüzetet, mindig a megfelelő sorrendben lesznek a jegyzeteid rendezve.

rocketbook_wave_executive_open_grande.jpg

Hét szimbólum

A lapok alján található szimbólumok megjelölésével adhatsz utasítsd az alkalmazásnak arra, hogy hol tárolja a jegyzeteidet vagy épp küldje el az e-mail címedre.

A gépi látás

A Rocketbook System egy speciális jegyzetfüzet és egy applikáció kombinációja. Jegyzetelj és rajzolj a füzetedbe egy tollal. Aztán használd a speciális képrögzítő eljárást és máris a felhőbe kerülnek a jegyzeteid.

Képfeldolgozás

A Rocketbook app egy pillanat alatt feldolgozza az oldalakat és a rajzaid is tiszták, élesek és élénkek maradnak.

A szabadságot jelző csengő!

Ha már a jegyzeteid biztonságban vannak a digitális felületeken és Pilot Frixion tollat használtál, akkor az egészet kiradírozhatod egy mikrohullámú sütővel és egy bögre segítségével!
A füzet borítóján és hátoldalán egy speciális jelzés mutatja, hogy ha már kész van a törlés.

 

Írj le mindent, küldd el a jegyzeteidet a felhőbe, töröld le és használd újra!

 

A legjobb okos jegyzetfüzet.

Felhő notesz

Rocketbook wave

c0fbb88f727025c3b6e90de752f253b71f290af5.jpg

Képek forrása és további részletek:
https://getrocketbook.com/

Ha tetszett ez a bejegyzés kérlek jelezd nekünk egy lájkkal és oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket a Facebookon is és ne maradj le az újabb eszközökről! Nyomj egy lájkot az oldalunkra!

Szólj hozzá!
Címkék: tanulás iroda

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr2612124487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása