SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

10 másodperc alatt éri el, hogy télen is meleged legyen!

2017. augusztus 21. 17:38 - Smartify

polar_seal_01_s.png

Bár még kint közelebb vagyunk a 30 fokhoz, lassan közelít a tél. Álmodoztál valaha arról, hogy milyen lenne egy olyan kabát, ami belülről fűthető, hogy ne fázzál a téli hidegben? Nos jelentjük, ennek az ideje is elérkezett.

Igaz, nem kabát, hanem pulóver, de a lényegen nem változtat. A Polar Seal egy fűthető felső, melyet alapvetően sportolóknak találtak ki. Nézd meg ebben a videóban, mire képes.

A Polar Seal két beépített fűtőelemet tartalmaz. Egyik a deréknál lett elhelyezve a másik pedig a hátunk közepén. Rendkívül vékonyak, rugalmasak és moshatóak is.

Szabályozhatjuk, hogy mikor melyiket kapcsoljuk be és azt is, hogy milyen hőfokon működjön. Három különböző hőmérsékletet tudunk kiválasztani. Az alacsony szint 40°C-os, a közepes 45°C-os, amaximum hőfok 50°C és 10 másodperc alatt képes elérni a kívánt hőfokot.

polar_seal_04_s.png

Mindezt a pulóver bal ujján található irányító gombok segítségével tudjuk beállítani. A fóka logóval ellátott gombbal a fűtési területek között tudunk váltani (egyik, másik, mindkettő), a másik gombbal pedig bekapcsolhatjuk, illetve szabályozhatjuk a hőmérsékletet.

A bal oldali hátsó zsebben található az a beépített USB-kábel, amihez csatlakoztathatjuk az akkumulátort.Egy töltéssel a legmagasabb hőfokon akár 8 órán át működik.

Lélegző anyagból készült, ami nem veszi fel a nedvességet. Ennek köszönhetően a sportolók számára is ideális. Elérhető férfi és női fazonban is változatos színekben. Víz és ütésálló és könnyen irányhítható akár kesztyűben is.

Ha még idén szeretnél ilyet magadnak, akkor siess a kickstarter kampányhoz és segítsd a fejlesztőket.

A termék hivatalos oldalát itt találod: www.polarseal.me

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: sport ruházat

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr9512769246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása