SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

A bringások kedvenc okoseszközei

2017. augusztus 19. 08:09 - Smartify

augmented-reality-1853592_860_x.jpg

Ma már szinte az összes sportágban használhatunk okoseszközöket. Így a bringások sem maradnak ki ebből. Persze a fenti képen látható kerékpározás túl veszélyes lehetne, azért ennél sokkal praktikusabb megoldásokat adnak az ebben a bejegyzésben összegyűjtött eszközök.

Hydra - Szórakoztató okoskulacs bringásoknak

okoskulacs bringásoknak

A zenelejátszástól kezdve a beépített lámpáig, a power banktól az FM rádióig rengeteg dolog található ebben az okoscuccban, ami eredetileg csupán folyadéktárolásra lett kitalálva.

Bővebb infó >>

 

Ahead - okoskiegészítő sisakokhoz

ahead okossisak

Ez egy kompakt eszköz, amit a sisakra kívülről kell ráerősíteni. Bluetooth-on keresztül lehet összekapcsolni a telefonnal, de nem hangszórót használ, hanem teljesen más módon közvetíti a telefonhívások hangját. Navigálni is tud minket hangutasításokkal és figyelmeztetésekkel.

Bővebb infó >>

 

SmartHalo - fénysávokat használó navigációs eszköz

Smarthalo okosnavigáció

A Smarthalo alapvetően egy navigációs eszköz, de van benne egy automatikus világítási rendszer, lopásgátló és a sebesség jelzésére is alkalmas.

Bővebb infó >>

 

SmartHalo - fénysávokat használó navigációs eszköz

Elemnt mini

Az alap funkciók találhatóak meg ebben a kerékpáros számítógépben. Megmutatja a sebességet, a kadenciát, a pulzusszámot, valamint a hívásokat és a szöveges értesítéseket. Egyszerűen kezelhető, de a nagyobb testvérei ennél is többet tudnak.

Bővebb infó >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr612741230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása