SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Alap eszközök az otthonod okosításához

2017. augusztus 17. 09:24 - Smartify

pexels-photo-186077_s.jpeg

Ha te is elgondolkoztál már azon, hogy felokosítod a lakásodat, akkor biztos felmerült benned a kérdés, hogy hogyan is kellene belekezdeni. Sokan csak bele akarnak kóstolni, hogy milyen is ez még mielőtt egy nagyobb beruházást hajtanak végre. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk 6 eszközt, amivel elkezdheted az otthonod okosítását.

Danalock, az okos zár

safer_kids_03.jpg

Úgy tervezték meg, hogy a már meglévő és bépített hagyományos zárakat kivéve beépíthető legyen. Távolról irányíthatod okostelefonról egy alkalmazáson (Android, iOS) keresztül. A legtöbb okosotthon rendszerrel kompatibilis, így ha később bővíted a rendszeredet, akkor azzal is együtt tud működni. Képes értesítéséeket és figyelmeztetéseket is küldeni.

Bővebb infó >>

 

Nold Open, hogy okos kapunk legyen

house-2596683_860.jpg

Egy magyar megoldás arra, hogy a telefonodról távolról is ki tudd nyitni az elektromos kaput vagy garázskaput. Ha elég közel kerül a telefon a kapuhoz, akkor akár automatikusan is kinyílik magától, nem kell semmit nyomnod.

Rengeteg okos bőrönd jelent már meg, ismerkedj meg a 3 legjobbal.

Bővebb infó >>

 

A Veiu okoscsengővel biztonságban lesz a lakás is

Lefotózza, levideózza és riasztást küld, ha bármi gyanúsat észlel. És természetesen élő képet is sugároz neked. Semmi sem kerüli el a figyelmét, hiszen 180 fokban képes látni az előtte lévő területet. 

Bővebb infó >>

 

Gyönyörű okoskapcsolók Olaszországból

5 perc alatt telepíthető és után azonnal élvezhető a telefonról történő vezérlés. Ütemezheted a kapcsolásokat, a működés időtartamát is beállíthatod, de érzékeli azt is, ha hazaérkeztél. Egy gombnyomással minden lekapcsolható.

Bővebb infó >>

 

Egyszerű okos, ha csupán izzót akarsz cserélni

okosizzó

Csupán csak ki kell cserélni a hagyományos villanykörtét erre az okos izzóra és már elmondhatod, hogy elindultál az otthonod okosításának útján. Jövőbemutató design-nal rendelkezik és Android vagy iOs rendszerből iránythatod. Beállíthatsz színt és fényerőt is.

Bővebb infó >>

 

Anyware Solution az okosfoglalat

okosfoglalat

Ha az izzó helyett inkább a foglalatot szeretnéd kicserélni, már arra is van lehetőséged. Ez a verzió ráadásul még tanulási algoritmussal is fel van szerelve, így alkalmazkodik a család életéhez és mindig akkor kapcsol fel és le, amikor arra szükség van. Egymással is képesek kommunikálni, így pontosan tudja az egyik, hogy mit csinál a másik.

Bővebb infó >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr1112740000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása