SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Már ilyen okosórákat is vásárolhatsz a gyerekeidnek

2017. augusztus 15. 19:45 - Smartify

people-children-child-happy-160946_s.jpeg

Ma már a gyerekeink számára is gyártanak olyan okosórákat, amik segítségével nyugodtabb és biztonságosabb életet élhetünk. Az újszülöttek számára már lázmérős okos zoknit vagy cumit is készítenek. Ebben a bejegyzésben 3 okos órát gyűjtöttünk össze, melyek más és más céllal készültek. 

Safer Kids, a biztonságot nyújtó okos óra

safer_kids_03.jpg

A SAFER Kids egy nagyon aranyos, több színben kapható okoskaróra, melyben GPS nyomkövetőt és híváslehetőséget helyeztek el az alkotók. Az indiai startup célja az volt, hogy biztonságban legyenek kicsik és kapcsolatban tudjanak maradni a szüleikkel.

4-10 éves gyerekek számára ajánlott.

Bővebb infó >>

 

Octopus - a gyereknevelő okos óra

safer_kids_03.jpg

Az Octopus egy ikonokkal működő vízálló okos "óra". Segítségével az idő jelentőségét és az időbeosztás fontosságát tanulhatják meg a gyerkőcök, valamint segíti őket helyes szokások, például a fogmosás szokásának, kialakítását.

3-8 éves gyerekek számára ajánlott.

Bővebb infó >>

 

Kidizoom, a szórakoztató okos óra

safer_kids_03.jpg

Kamera, játékok, kiterjesztett valóság, időjelzés és a játékokhoz használható funkciók vannak benne, így nem megszünteti a hagyományos játékokat, hanem kibővíti azokat. Lehet egy fogócska vagy egy versenyfutás, szórakoztatóbbá válik, ha a Kidizoom is a gyerekeken van. Se GPS, se telefon nincs rajta.

4 évesnél idősebb gyerekek számára ajánlott.

Bővebb infó >>

Szólj hozzá!
Címkék: gyerek okosóra

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr3912730888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása