SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Örökre elfelejtheted az illatgyertyákat, ha ezt a szenzációs eszközt használod

2017. augusztus 07. 15:48 - Smartify

pium03_s.png

Az illatok akaratlanul is hatnak ránk. Van amelyik felbosszant minket, van, ami megnyugtat vagy épp felpörget. Sokat javulhat teljesítményünk vagy könnyebben megőrizhetjük egészségünket, ha megfelelő illatok vesznek minket körül. Éppen ezért egyre több olyan okoseszköz jelenik meg, amelyek segítenek illatokkal elárasztani a lakásunkat, üzlethelyiségünket vagy az irodánkat. Korábban bemutattuk már a moodo-t és az aera-t és most itt egy újabb.

A New York-ban és Szöulban is működő csapat megalkotta az elegáns és intelligens otthoni levegő frissítőt, amely gazdagítja a belső tereket a megfelelően kiválasztott természetes illatokkal akár egész nap. Úgy hívják Pium.

Ez a gyönyörűen megtervezett termékből kiáramló természetes illóolaj segít a pozitív hangulat és gondolkodásmód megteremtésében és fenntartásában. A Pium okosan szabályozza az illatok eloszlását egész nap alatt.

A Pium lényege az illat-fiolák. Könnyűek, letisztultak és szépek. A megfelelően lezárt üvegcsék megvédik az illóolajat oxidációtól, így az utolsó csepp is ugyanolyan friss lesz, mint az első. Az olajokhoz kapcsolódó információk elektromosan vannak kódolva az ampullákra és a rendszer automatikusan felismeri, amint az eszközbe kerülnek. A kapszulákban található illóolajkollekció 100%-ban organikus.

Kétféle verziót is kialakítottak. A Brooklyn nevet viselő verzió közel 20 cm magas, matt ezüst színű és eloxált aluminiumból készült. A Chelsea nevet viselő változat kb. 6 cm-rel alacsonyabb, kb. fél kilóval könnyebb, kerámia fehér színű és műanyagból készült.

Használatuk egyszerű:

1. Helyezd a kedvenc illataidat a készülékbe
2. Indítsd el a Pium app-ot
3. Élvezd az illatokat

Az alkalmazás nem csak az eszköz vezérlését végzi, de személyes preferenciáinkat is felméri és ez alapján javasol nekünk illatokat, illetve a csatlakoztatott eszközökből, például a mobiltelefon vagy az Amazon Echo, származó személyes adataink alapján lehetővé teszi a természetes illatok tökéletes illeszkedését az alkalmakhoz.

pium07_s.jpg

A Pium összekapcsolható

a) az Amazon Echo-val és máris irányíthatjuk a hangunkkal

b) a Google Home-mal és az események alapján kapjuk az illatokat

c) az Apple Watch-csal és a mentális állapotunk javulni fog

d) az okostelefonunkkal és amikor az otthonunk közelébe kerülünk, az eszköz előkészíti a terepet és mire belépünk az ajtón, máris a hangulatunkhoz és napszakhoz megfelelő illat vár ránk

c) okos izzókkal és okos hangszórókkal és máris a megfelelő hangulatot tudjuk megteremteni.

pium06_s.jpg

Az eszköz Blutooth 4.2 (BLE) vagy WiFi-n keresztül kapcsolódik és az RFID rendszer segítségével azonosítja a fiolákat, amikben kb. 10 ml olaj található. Ez a mennyiség átlagosan 1 hónapnyi használatra elegendő.

Ha te is szeretnél egy ilyen eszközt magadnak, akkor látogass el a csapat Kickstarter kampányához és támogasd meg őket.

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: iroda okos otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr2312725896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása