SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Erre képes egy alap árkategóriás okos kerékpár számítógép

2017. augusztus 01. 21:04 - Smartify

elemnt_mini_001_s.jpg

A kerékpáros számítógépek egyre komolyabb tudással bírnak. Ennek megfelelően az áruk is szépen kúszik felfelé. A Wahoo évek óta árulja a saját okos eszközei a sportolók számára.

Most pedig bemutatta az Elemnt Mini-t, amely egy alacsony árkategóriájú alap funkciókkal felszerelt kerékpáros számítógép. Nézzük mitől lett ennek ennyire baráti az ára.

Lényegében ez egy vezeték nélküli eszköz és olyan adatokat szolgáltat, mint a sebesség, a kadencia, a pulzusszám, valamint megjeleníti a hívás és a szöveges értesítéseket.

Továbbá lehetővé teszi a barátaidnak, hogy kövessék a tekeréseid alakulását a Wahoo élő követés funkcióján keresztül. Láthatják az aktuális helyzetedet, a megtett utadat és a telefonodon keresztül továbbított tekerési adatokat.

elemnt_mini_003_s.jpg

Bluetooth és ANT+ érzékelők is megtalálhatóak rajta, amelyek lehetővé teszik, hogy szinkronizálhasd olyan további érzékelőkkel, mint például a pulzusmérő vagy az okosórád. 

1,8 hüvelykes LCD-képernyővel rendelkezik, és a kijelző alatt elhelyezett két gombbal lehet kezelni. A 31,2 grammal a súlya is kisebb, mint a másik két Elemnt tracker.

elemnt_mini_002_s.png

Ez az új tracker a harmadik tagja a Wahoo kerékpár-számítógépes vonalának. Az Elemnt és az Elemnt Bolt nagyobb és fejlettebb lehetőségeket kínálnak a kerékpárosok számára. 

A friss Elemnt Mini a legalacsonyabb árú, de ezért le kell mondani például a magasságmérő funkcióról, míg a GPS-kapcsolat és egyéb funkciók használatához kapcsolódnia kell az okostelefonhoz.

Ha nem gond, hogy a plusz funkciókért a tekeréshez magaddal kell vigyed a telefonodat, és nincs benne beépített GPS, Strava-integrált élő szegmens funkció és előre betáplált globális térképek, akkor ismerkedj meg vele jobban ezen a linken: eu.wahoofitness.com

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: sport szabadidő

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr3212709034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása