SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Az elme vakációja: meditáció a virtuális valóság segítségével

2017. június 09. 17:11 - Smartify

unyte_002_s.jpg

A meditáció az egyik legjobb módszer a kaotikus, zűrzavaros világunk által okozott problémák és kihívások kezelésére. Évszázadok óta használják sok kultúrában.

A meditáció minden formája hasznos lehet, de sok embernek a hagyományos módszerek elsajátítása túl nehéz. Sokaknak nem sikerül igazán ellazulniuk, kikapcsolódniuk. Mások pedig elaludnak közben vagy egyszerűen csak túl unalmasnak találják a módszert.

Ezekben a helyzetekben tud jól jönni az Unyte, ami a biofeedback, a meditáció, a játék és a virtuális valóság egyedülálló kombinációjának segítségével segít a meditációban.

A Unyte megalkotóinak küldetése, hogy segítsék az embereket boldogabb, egészségesebb életet élni azáltal, hogy könnyebbé teszik a meditáció elsajátítását.

Ez az interaktív meditációs eszköz ötvözi az iom2 biofeedback eszközt - amely méri a testünk fiziológiai állapotát- a több mint 50 magával ragadó digitális és virtuális valóság élményével, így lesz a meditáció elsajátítása, folytatása sokkal könnyebb és a hatékonysága pedig sokkal nagyobb.

Ez az interaktív meditáció lényegében az elme vakációja. Az eszköz segítségével bárki könnyen eléri a kiemelkedő hatékonyságot és azokat az egészségügyi előnyöket, amelyet a rendszeres meditálás nyújt.

unyte_02_s.jpg

Először is fel kell csatlakoztatni a fülünkre az iom2 biofeedback érzékelőt. Ez kíséri figyelemmel a pulzusszám változását és ezt valós időben továbbítja a telefonra, a táblagépre vagy a számítógépre.

Ezután ki tudjuk választani a telefonunkon, tabletünkön vagy a számítógépünkön futó alkalmazásban azt az interaktív helyszínt, ami számunkra a legszimpatikusabb.

Ha ezzel megvagyunk, akkor elindul az útmutató, hogy pontosan mit tegyünk és hogyan lélegezzünk.

A képernyőn megjelenik a saját rezonancia számunk, aminek értéke annak megfelelően változik, ahogy egyre jobban végezzük a meditációs gyakorlatokat.

unyte_screenshot_02_s.jpg

Mindezt egy VR szemüvegen keresztül is megélhetjük, ami egy teljesen magával ragadó világba repíthet minket.

Ha te is szeretnéd a meditációt a saját mentális és fizikális egészséged érdekében elsajátítani és gyakorolni, akkor ez egy nagyon hatékony megoldás lehet számodra is.

Ha szeretnél magadnak egy ilyen eszköz, akkor látogass el a csapat kickstarter oldalára.

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Képek forrása: http://gadgetsandwearables.com/2017/06/07/unyte/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr412581953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása