SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

A bringázás újra fesztelen lehet ezzel a kormányra szerelhető okos eszközzel

2017. április 16. 20:19 - Smartify

smarthalo1_cr.jpg

A mai világban a kerékpározás a túl nagy forgalom miatt hihetetlen koncentrációt igényel és túl sok veszéllyel jár. A SmartHalo okos bringa rendszerével a kerékpározás újra fesztelenné válhat. A kormányra szerelt fénysávokat használó eszköz rengeteg beépített hasznos funkcióval bír. Egy valódi okos eszközt kapunk a bringázásunkhoz.

1. Navigáció

Az eszközön található fényjelzésekkel sarokról sarokra navigál. Végigvezet a leggyorsabb és legbiztonságosabb útvonalon.
Ha nagyobb kihívásra vágysz, akkor működhet úgy is, mint egy digitális iránytű, és csak a célodat mutatja meg. De hogy hogyan jutsz oda, az már rajtad múlik.
Ha hosszú volt a napod és már nem emlékszel, hogy reggel pontosan hol hagytad a bringádat, akkor az alkalmazás megmutatja térképen az utolsó ismert helyzetét.

2. Világítás

Ha besötétedik, akkor látni és látszani kell.
A SmartHalo automatikusan bekapcsol, ha egy bizonyos szint alá csökken a természetes fény. Ha pedig vége a kerekezésnek, máris automatikusan lekapcsol. Hihetetlen, nem?

smarthalo5_cr.jpg

3. Biztonsági rendszer

Segít védekezni a lopások ellen. Egy belső mozgásérzékelő bármilyen tartós gyanús mozgolódásra bekapcsolja a figyelmeztető fény és hangjelzést.
A riasztórendszer deaktiválódik, ha a telefonod az eszköz közelébe kerül. Ha a telefonodat elhagytad vagy lemerült, akkor pedig egy egyéni kóddal tudod kikapcsolni a riasztást.

4. Fitness

A kijelzőn a fénycsík segítségével azonnal láthatóvá válik az aktuális sebességed.
Amint felpattansz a biciklidre és elkezdesz tekerni a SmartHalo azonnal elkezdi mérni a teljesítményedet. Nem kell hozzá elővenni a telefonodat, nem kell semmit sem lenyomnod, nem kell semmit sem elindítanod.

Ha szeretnéd felülmúlni önmagad, csak állítsd be a fitness céljaidat az alkalmazásban és közvetlenül a kormányon keresztül nézheted a fejlődésedet.

smarthalo3_cr.jpg

5. Asszisztencia

Bringázás közben gyakran lemaradunk fontos hívásokról és üzenetekről az utcazaj miatt. Mostantól ez nem fog előfordulni, mert azonnali hívás és üzenet jelző funkciót is beleintegráltak az eszközbe.

Az eszköz bármelyik hagyományos kerékpárra felszerelhető különösebb beavatkozás nélkül. Egy töltéssel 3 hétig lehet használni, ha naponta 1 órát bringázol. Ha pedig lemerült, akkor egy USB kábel segítségével könnyedén fel tudod tölteni.

smarthalo2_cr.jpg

Az alkalmazás (iOS, Android) a lehető legegyszerűbb kialakítást kapta. Az egyes funkciók színkódot kaptak, így pontosan fel tudod ismerni, hogy most épp melyik részét használod.

A képek forrása és további info: https://www.smarthalo.bike/

Neked az eszköz melyik funkciója tetszik legjobban? Te használnád ezt a terméket?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr7512429469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth László Krisztián 2017.04.17. 19:47:53

Fassag. Fenyerzekelos lampat lehet kapni 1000 Ft-ert az Alin, minden masra meg ott a mono headset.

schr62 2017.04.18. 15:02:43

talán előre kellene nézni, nem ezt a szart bámulni, és nincs baj..

Smartify 2017.04.18. 21:37:44

@Horváth László Krisztián: Köszönjük a hozzászólásodat. Azért szerintünk az túlzás, hogy az általad javasolt eszközök ugyanazt tudják adni, mint a SmartHalo.

Smartify 2017.04.18. 21:38:54

@schr62: Köszönjük a hozzászólásodat! Örülünk, hogy te balesetmentesen közlekedsz. Azért engedd meg, hogy másnak szüksége legyen erre. Köszönjük!

kombi 2017.04.18. 21:51:55

Hümmm....nagyon szkeptikusnak tűnnék egy olyan megjegyzéssel, hogy aki kicsi honunkban bringázás esetén az igencsak változatos állapotú úttest helyett folyvást egy kütyüt bámul az orra előtt/ alatt, és emiatt csak alig, vagy egyáltalán nem néz előre, az előbb-utóbb hatalmasat fog perecelni, és jobb esetben csak magát és a kütyüjét töri össze? Szvsz. jó dolog a kütyü bent egy zárt szobában, de aki a valóság helyett közlekedés közben is egyre csak ezt a vackot lesi, az inkább maradjon otthon... biztonságosabb lesz mindenkinek.

Smartify 2017.04.18. 22:00:14

@kombi: Köszönjük a hozzászólásodat! Való igaz, hogy ha valaki folyamatosan ezt bámulja, akkor akár balesetet is szenvedhet. Ugyanakkor ne feledkezzünk meg a periférikus látásunkról, amit amúgy is jól használunk közlekedés közben. Autóvezetésnél sem figyeljük folyamatosan sem a kilométerórát sem a GPS-t. Szóval nem gondoljuk, hogy ezt az eszközt egyfolytában figyelni fogják.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2017.04.22. 04:35:06

170 ojró, szerintem kicsit erős ez az ár, 1-2 év és lesz ilyesmi olcsóbban is, vagy lehet hogy már most is tud ilyet egy okosteló egy appal felvértezve.Ja, és rajtahagyni a bringán semmiképpen nem merném utcán.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2017.04.22. 04:37:40

Bár végül is nem kifizethetetlen, szép, mutatós, van hipszter/design faktora, nyugati bérekből kiköhöghető, Magyarország meg valszeg nem lesz célcsoport.

ff48bp 2017.08.12. 09:04:56

@kombi: Akinek tükre van, az meg arra néz rá, hogy tájékozódjon a mögötte levő dolgokról és addig nem néz előre. Mennyire veszélyes a tükör használata és mennyivel veszélyesebb ezé? Úgy tudom, még autókban is van tükör, pedig ott vélhetően nagyobb sebességgel mennek, mint a kerékpáron lehet izomerőből és mégsem kérdőjelezi meg senki a tükör hasznosságát.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása