SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Ha ezt használod, tuti jobb lesz a tartásod!

2017. április 06. 18:46 - Smartify

upright_go_03_cr.jpg

Autóvezetés, irodai munka, tanulás, számítógépezés, telefon vagy tablet nyomkodás. Ezek mindegyike ellenségei a helyes testtartásnak A görbe hát következményeként fáradékonyság, migrén, szívpanaszok vagy akár izomsorvadás is kialakulhat.

Ha már régóta görnyedten tartod magadat és ez beidegződött, akkor csak fárasztó és kitartó elszántsággal lehet rajta változtatni. A legtöbben már csak akkor kérnek segítséget, ha már fáj valamijük. Ekkor gyógytorna és különböző fárasztó gyakorlatok várnak rájuk.

De ha te mindezt el akarod kerülni és javítani akarsz a tartásodon, akkor neked is jó partnered lesz az Upright Go eszköz.

A gerincre kell feltapasztani. Működésével megerősíti a hátizmodat és javítja a tartásbeli problémákat a hát felső részén. 2-3 hét alatt már látványos eredményeket lehet vele elérni.

A működésének lényege, hogy az eszköz érzékeli, ha görnyedsz. Ekkor egy enyhe vibrálással jelzi ezt számodra. Így könnyebben oda tudsz a tartásodra figyelni. A folyamatot rögzíti és dokumentálja a hozzá tartozó android vagy iOS applikáció. Így a telefonodon pontosan láthatod, hogy milyen javulás van a tartásodban.

upright_go_01_cr.jpg

Főbb tulajdonságai:

1. Csak egy gombnyomás és máris működik
2. Vízálló
3. Mindenki számára megfelelő a mérete
4. Nyomonkövethető változások
5. Precíz működés
6. 8 órát lehet használni 45 percnyi töltéssel

upright_go_02_cr.jpg

Ismerős lehet az Upright név. Ugyanis ez a csapat már korábban létrehozott egy Upright Pro nevű eszközt, melyet sikeresen be is vezetett a piacra. A korábbi eszköz a hát alsó részeinek erősítésében jeleskedik, míg az új eszköz, az Upright Go a hát felső részének erősítésében tud segítségünkre lenni.

További infók: http://uprightgo.com/

Te el tudnád képzelni, hogy ezt hord egész nap az irodában, hogy jobb legyen a tartásod? Szerinted van ennél jobb módszer is a tartás javítására? Mit gondolsz erről az eszközről?
Írd meg véleményedet kommentben!

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Köszi!

Képek forrása: https://wearablezone.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr1612406413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása