SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Nincs több fájdalom, nincs több tabletta a nehéz napokon

2017. február 08. 17:35 - Smartify

04_n6um3e.jpg

Te is azok közé a nők közé tartozol, akik minden hónapban fájdalmas menstruációs görcsöktől szenvednek, melyet gyengeség és rossz közérzet kísér?

Bár számtalan hasznos praktika létezik, sokszor a fájdalom nem enyhül és végül gyógyszeres görcsoldásra, fájdalomcsillapításra lehet szükség.

Szerencsére hamarosan a múlté a bénító havi fájdalom, mivel feltaláltak egy frenetikus eszközt, melynek segítségével teljesen kiiktathatóak a fájdalomcsillapítók a nehéz napokon.

Ismerkedj meg a Livia-val!

Ezt az apró szerkezetet drótokkal és tapadókorongokkal szükséges a hashoz rögzíteni és az idegek stimulálásával képes blokkolni a fájdalmat. Diszkréten viselhető, észrevétlen marad a ruha alatt.

Az eszköz feltalálói azt mondják, hogy az ezzel létrehozott vibrálás gyorsabban éri el az agyat, mint a fájdalomérzet, így kellemes bizsergés lép a görnyesztő görcsök helyébe.

belly_ba33ot.jpg

A Livia használata teljesen biztonságos, megfelel a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak. A klinikai vizsgálatok alatt a termék tesztelése során sikeres eredményeket értek el.

A termékenységet nem befolyásolja, nem avatkozik be a ciklusba. Használata biztonságos, nincs káros mellékhatása, nem hagy nyomot a szervezetben.

Ha te is szeretnél egy ilyet, nyomj egy lájkot!
Ha azt akarod, hogy a nőtársaid is tudjanak róla, akkor kattints a megosztásra!

Képek forrása és további info: indegogo

Szólj hozzá!
Címkék: egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr2212235258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása